A megtermekenyités utan hany héttel lehet észlelni az esetleges tuneteket terhesség eseteben?
Hànyinger,szèdules,stb...Az utolso menstruaciom junius 15 en jott meg.Tehat most julius 15-e korul kell megjonnie,de piszok furcsan erzem magam,vagy lehet a melegtol?!és a terhessègi teszt amit a gyogyszertàrban arulnak mennyi ido utan mutat ki valamit???
Kerlek valaszoljatok,elore is koszonom!!!
A teszt már az elmaradt menszi napján kimutatja, ha plusssos vagy. Tesztelj, és írd meg!
Sok sikert! :)
Én a mai napig meg voltam arról győződve, hogy semmilyen tünetem nem volt az első néhány hétbe, de most jutott eszembe, hogy a beágyazódás környékén történt egy-két furcsa dolog, a párom akkor kezdett el reménykedni. Csak persze elfelejtettem, ezzel jár a várrandósság nálam... :-)
Velem az történt, hogy kb 2 napig nagyon rossz volt a közérzetem, hirtelen megszédültem, leizzadtam, következő percben fáztam és a hangulatom is pocsék volt, sírtam volna, de dühös is voltam és anyátlan. Ez az elmaradt mensi előtt néhány nappal történt és semmilyen magyarázatot nem találtam rá, mert nekem soha sem volt hasonló.
Az elmaradt mensi napjára már fájt a mellem és elég erős görcseim voltak (korábban még akkor sem görcsöltem, amikor megjött) és másnap teszteltem, már pozitív is volt. Viszont a hányingernek csak később kell jelentkeznie, én úgy tudom, szerencsére én teljes egészében megúsztam.
Én azt tanácsolom, hogy várd meg a 15-ét és még két-három napot, ha bírod idegekkel és akkor tesztelj. Addig meg próbáld meg elfelejteni a dolgot (már ha tudod), mert annál több mindent fogsz bemagyarázni magadnak és annál nehezebben fog menni az idő.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!