Teszteljek vagy ne teszteljek?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Tanácsot kérnék tőletek. Babát szeretnénk. Sajnos a mensim nagyon rendszertelen ha úgy vesszük.Utolsó okt.7.-én volt.November eleje óta fájdogál a hasam napi szinten görcsölget. Múlt hét óta társult hozzá egy nagyon durva folyás. Nem fáj,nem viszket és szaga sincs kimondottan.Fehéres színű és kb olyan sok hogy tocsogok meg érzem hogy folyik. 2héttel ezelőtti tesztem negatív. Azóta nem csináltam.Szerintetek megér egy tesztet ez a dolog ilyen tünetekkel vagy ne is gondoljak terhességre?2013. nov. 30. 14:11
1/6 anonim válasza:
Szia. Szerintem megér egy tesztet.Ha pedig negatív akkor irány a doki.Drukkolok hogy két szép csíkod legyen. :)
2/6 anonim válasza:
Szia. Ilyen tejszeru folyasom volt.okt 11en volt meg nov 18an meg Nega teszt 20an xtra halvány pozitív.27en xtra erős pozi. Tesztelj
3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :) Akkor tesztelek egyet.
2013. nov. 30. 21:54
4/6 anonim válasza:
Nagyon szorítok neked remèlem pozi lesz a teszted, ès majd az enyém is 1hèt múlva. Ugye majd megìrod mi lett? Megy a drukk.
6/6 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Sajnos negatív lett. Ma reggel teszteltem! :( A héten bejelentkezem a dokihoz! Ez így nem állapot! :(
2013. dec. 3. 22:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!