Ajánlanátok fél év védekezésre valami? Olyat mai biztonságos, gumit kivéve.
Figyelt kérdés
Egyéb okok miatt fel kell függeszteni a baba projektet!2013. nov. 29. 15:20
1/8 anonim válasza:
Fogamzásgátlót használnék fél évre mindenképpen.
3/8 A kérdező kommentje:
Ahhoz kell a doki,érdekes menet lesz!Két hónapja még hormont néztünk a baba miatt,most meg oda állok elé,hogy fogamzás gátló kellene!
2013. nov. 29. 15:51
5/8 A kérdező kommentje:
Fel kell íratni és idáig a babáért küzdöttünk!
2013. nov. 29. 15:57
6/8 anonim válasza:
Nagy baj lenne ha mégis összejönne?ha jol értem eddig sokáig nem akart összejönni,csak ezért kérdezem.amugy semmi köze hozzá miért iratsz fel gyogyszert,ill. én megmondanám neki hogy most semmiképp nem lenne jo ha összejönne,őszinte lennék hozzá,lehet ő javasolna mást...
7/8 anonim válasza:
A gumin kívül, szerintem minden egyéb védekezési módhoz el kell menni az orvoshoz felíratni.
8/8 anonim válasza:
Vannak recept nélküli, hüvelybe kenhető cuccok, a patikában tudsz venni. Én nem igazán ismerem őket, mert nekem nem elég megbízhatóak. Én csak a tablettának, a guminak és az önmegtartóztatásnak hiszek.
A dokinak nincs köze hozzá (és van más doki is, bár én se váltanék ezért), viszont szerintem ha csak fél év, és ez nem hosszabbodik, nem érdemes hormonnal bekavarni. Én mindig csak hosszú távra szerdtem a gyógyszert. (Kétszer, több évig, hosszú kihagyással.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!