Dr. Bata Barnabás siófoki rendelése? Bővebben a leírásban.
Sziasztok!
Tudnátok segíteni, hogy Bata Barnabás siófoki rendelésére hol lehet időpontot kérni?
A telefonszám, ami az interneten is elérhető (06-84-322-522) kicseng, de soha nem veszik fel. Kb. másfél hete próbálkozok vele.
Előre is köszönöm.
0620-3776299
Dr. Orendt Játcint
Nagyon alapos, közvetlen, lehet vele tegeződni, fiatal, olyan 37-40 közötti lehet.
Mindent el lehet neki mondani, meghalgat, mindent pontosan elmond, elmagyaráz ha kérdés van, nem ráz le 5 perc alatt.
Mindig kértem, s nézett ultrahangot.
Mindig a kórházba hívott fel az osztályra, 5000ft-ot adtam neki borítékban.
Szia!
Nekem Dr. Szabó Imre a nőgyógyászom. Nekem sokat segített, és segít most is. Elég sok problémám van, és senki nem jött rá a problémáimra, csak Ő. Csak ajánlani tudom. Oriendt doktort viszont nem ajánlom, velem nagyon kegyetlen volt. Szó szerint.Ha kell a Szabó doktor telefonszáma, küldj privit!
A Bata doktor úrhoz tudsz időpontot kérni a kórházban személyesen tőle, a szobájában. Megkérdezed az információn, hogy bent van-e, és ha igen, akkor menj be hozzá.
Ma kértem időpontot 4D-re nála, és első hívásra foglalt volt, de utána felvették. Próbálkozz azért.
Én is Szabó doktort ajánlom, kedves és emberséges.
Köszönöm a válaszokat.
Végül Szabó Imre mellett döntöttem, kedves volt a telefonba, és kaptam is időpontot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!