Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Aki érzi az ovuját azt is...

Aki érzi az ovuját azt is megérzi melyik petefészek szúrkál?

Figyelt kérdés
Tudom hogy kicsit hülye kérdés de én eddig mindig csak jobb oldalon éreztem most pedig a balon.Pár hónapja koncentráltam rá a dologra de most éreztem először a bal oldalon.Ti hogy vagytok ezzel?
2009. nov. 21. 10:27
 1/2 anonim ***** válasza:
Nem feltétlenül hülye kérdés. Én mindig éreztem, hogy a bal oldali petefészkemben van "akció". Peteéréskor mindig csak a bal felem szúrt, fájt, görcsölt. Szerintem aki általában érzi fizikailag az ovulációját, az már egyéb részleteket is tud magáról ezalatt a folyamat alatt. (hüvelyváladék milyensége, fájdalmak, stb.) És nem baj egyáltalán, ha egyik ovukor az egyik petefészked termel érett petesejtet, máskor pedig a másik. Teljesen normális jelenség. (Az már egy másik téma, hogy az élőlények többsége, így a spermium is, ha választási kényszer előtt áll, hogy jobbra, vagy balra kanyarodjon, akkor automatikusan a jobb oldalt fogja választani, így a tükörkép-elv szerint a bal petefészek dominanciája lesz a nyerőbb verzió... Érdekes, mi?) :) 39+5 hetes kismami
2009. nov. 21. 11:02
 2/2 A kérdező kommentje:
Nálam csak annyi a nagy gond hogy volt egy méhen kívülim a obb oldali petevezetőben.Sajnos le van szükülve így nagy esélyem van egy következő méhen kívüli babára.Szeretném ha a bal oldalon lenne dominánsabb a petefészek.De sanos ezt nem tudom befolyásolni.De most úgy éreztem a bal oldali szurkál.:)Remélem igaza lesz és végre sikerül.
2009. nov. 21. 11:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!