Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 1 Hete tartó megjön érzés,10na...

1 Hete tartó megjön érzés,10nap a nemvártig. Van még remény, h jön a baba?

Figyelt kérdés

A válaszokat, tapasztalatokat előre is köszönöm.

Bár igazából nem vagyok abban biztos, hogy ami e hónap 10-én meglátogatott, az rendes menszi volt e, ugyanis 2 napig tartott, eléggé erős volt. Ennyire még nem volt meg. Aztán a következő 2 napban teljessen legyengült, egészen rózsaszínes lett, míg az 5. napra végleg elmúlt.

November 6.-án voltunk együtt.

Ám...

Október 11-én volt előtte a menszim. normális lefolyású. Október 27.-én, 29.-én, 31.-én és 1.-jén voltunk együtt a párommal.

November 18.-án barnáztam. erősebben, mint valaha, de másnapra elmúlt.19.-től pedig reggelente hányingerem volt 4 napon keresztül. Aztán jelentkezett a megjön érzés és mostanáig is tart. Van hogy abbahagyja.

Menszi előtti napban nekem mindig melegem szokott lenni, beindul a vérkeringésem, vagy nem tudom miért, és most ez társul a megjön érzéshez.

Tegnap megint barnáztam, de nagyon keveset. Mellem feszülget, de nem vészesen.

Megszakításosan védekezünk. Mielőtt jönnek a beszólások, úgy gondoljuk, hogy még nincs itt az ideje, hogy 100százalékosan a témán legyünk, de ha úgy hozza a sors, hogy a baba jönni szeretne, akkor mindenféle gondolkodás nélkül megtartjuk és egy új irányba tereljük az életünket. :))

2013. nov. 28. 13:58
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Igen, azt én is remélem. Meg azt is remélem, hogy csak túl kora volt még a teszt.
2013. dec. 4. 08:33
 12/12 anonim ***** válasza:
baba volt?
2016. dec. 10. 14:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!