Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ez a teszt lehet halvány pozitív?

Ez a teszt lehet halvány pozitív?

Figyelt kérdés

[link]

Élőben jobban látszik, de nem tudtam jobban fotózni.

Előre is köszönöm a válaszokat.

2013. nov. 27. 20:42
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Én is látom:) Hajrá:)
2013. nov. 28. 15:11
 22/25 anonim ***** válasza:
Nekem az elsö délutáni tesztem nagyon halvány pozi lett,a másnap reggeli még annál is halványabb.De már 31hetes a poci lakó:) ugyhogy várj 4-5 napot és utána csinálj tesztet,addigra erösödni fog.
2013. nov. 29. 16:55
 23/25 A kérdező kommentje:
Voltam orvosnál! Úgy néz ki babám lesz! Ciklus végén fogant, így még picike, de láttuk! Kaptam gyógyszert, és jövőhéten kell visszamenni, hogy megnézze szépen nől-e. Remélem minden rendben lesz. Holnap azért csinálok még egy tesztet, remélem erősödik a csík is. Tudtam, hogy nem száradási csík, mivel korábban sosem volt rajta ilyen. Köszönöm mindenkinek! :)
2013. nov. 29. 20:21
 24/25 A kérdező kommentje:
Elég nagy balek vagyok, sikerült egy üres xepiles dobozt vásárolnom... Ezentúl mindig bele nézek majd mindenbe, hogy tényleg benne van-e. Komolyan nem értem hogy lehet valaki ilyen... :(
2013. nov. 30. 09:00
 25/25 anonim ***** válasza:
Nagyon szuper.Annyi baj legyen hogy üres az a doboz.Ha a doki azt mondta hogy ott van akkor az ott is van! :)))) Halkan gratulálok!! :)
2013. nov. 30. 09:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!