A párom rendszeresen fél órákat fürdik forró vízben, és én azt hallottam, hogy egy ilyen fürdőzés akár 1 hétre megbéníthatja a spermákat. Igaz ez?
Üzenem a párodnak, hogy aforró fürdőzéssel nem csak pillanatnyi problémát okoz magának és nektek és a spermáknak, hanem rendszeres melegség hatására akár hosszútávú gondjai is lehetnek..ezért még a szoros alsónadrág sem javasolt...ezért találták ki a boxeralsót pl.!
A másik : Nem igaz hogy nem bírja ki, hogy ilyen melegbe-nyáron legalább most hüvösebb vízzel fürödhetne,vagy csak zuhanyozna!
Én is úgy fürödtem, hogy csak a melegvíz folyt, de miután terhes lettem 18hete csak zuhanyozhatok és hüvös vízben..már megszoktam és tényleg kellemes. A párodnak is ezt kell, mert lehet ez a gond..Ha nem jön be, akkor se ücsörögjön a forró vízbe, de akkor már orvosi segítség is kellhet.
A spermiumok hosszú távon blokkolódnak, ha forró ülőfürdőt vesz mindig a párod.
Kérd v.hogy meg, hogy legalább ebben a melegben zuhanyozzon. Így legalább 1 hónap kell, hogy szegények helyrerázódjanak, de ha egyszer megint forró fürdőt vesz közben akkor oda az egész.
V.hogy rá kell venni, mert ez így nem lesz jó. És a szoros gatyát is kerülje.
Ami legjobban írtja a kiskatonákat, az a meleg ülőfürdő, a szoros gatya, és a dohányzás, alkohol ..stb..
Sok sikert kívánok :)
már beszéltem vele,és ő lemond a fürdőzésről,mert ő is nagyon szeretne babát.
Köszönöm a jó tanácsokat.
Szerintem meg olvass utána bárhol, nézz róla videókat, és meglátod magad is!
Nálunk pl. ez volt az egyik gond, hogy 2 év alatt sem jött össze!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!