Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetek terhes annak ellenére...

Lehetek terhes annak ellenére hogy a hőm nem indul meg felfelé?

Figyelt kérdés
2013. nov. 26. 21:40
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:

Igen, voltam vérvételen, mert úgy volt, hogy lesz inszem. és mindent rendben találtak.

Ovuláció megvolt, voltam uh-os peteérés megfigyelésen, minden második napon, és szépen nőtt a tüsző.

Az is lehet, hogy rossz a hőmérő, mert a haszn. utasításon rajta van, hogy egy percen belül sípol, de nekem van, hogy tovább is mér. és már volt olyan, hogy nem sípolt.fura

2013. nov. 29. 16:27
 12/27 anonim ***** válasza:
Lehet veszek egy normális hőmérőt. Majd köv. hónaptól jobban mérem. Ma vagyok a 27. ciklusnapon.
2013. nov. 29. 16:36
 13/27 anonim ***** válasza:
Ma reggeli hőm 36,8. Neked kedves Kérdező? Mikor tesztelsz? Nekem ez a 28. napom, és ált. 28-31 napos ciklusaim vannak.
2013. nov. 30. 07:16
 14/27 anonim ***** válasza:

Szisztok!

Nekem sem ment fel a hőm, ill. ma kezdett el felmenni, de már nagyon a ciklus végén vagyok, dec. 4.-re nem várom.

2013. nov. 30. 07:51
 15/27 anonim ***** válasza:
én dec. 5 re nemvárom, izgulhatunk együtt. Dia
2013. nov. 30. 10:46
 16/27 anonim ***** válasza:

Szia Dia,

Előző vagyok. Mi újság nálad? Nekem még eddig nem jött meg. Lili

2013. dec. 4. 12:48
 17/27 Nitókrisz ***** válasza:
En is hasonloan vagyok, de nekem raadasul iszonyat alacsony ertekeket mutat, 35,8 majd 35,9 ma ugyanaz, kivancsi vagyok :) Amugy szombatra nem varom. Mi ujsag nalatok?
2013. dec. 4. 14:33
 18/27 anonim ***** válasza:

Én kb. mára (nem) vártam, de nem pontos a ciklusom. A hőm közben felment a végefelé, ma meg még feljebb. Tesztelni még nem merek, tartok a csalódástól... Lili

Előző a pajzsmirigyed rendben van?

2013. dec. 4. 20:27
 19/27 Nitókrisz ***** válasza:
Lili nalad mi ujsag? Nem jartam erre, de a kerdesedre a valaszom, hogy nem tudom a pajzsmiriggyel minden rendben-e, a neten azt irjak, hogy 35 fok alatt meg nem koros, de ha nem lesz semmi "eredmeny" ebben a honmapban sem, akkor elmegyek dokihoz. Nekem holnap kellene megjonnie.
2013. dec. 6. 14:47
 20/27 anonim ***** válasza:
Dia vagyok :) Hát szerintem nekem nem jött össze a baba,ugyanis véreztem 30-5.éig ,1-jén nagyon,szóval nem hiszem. Azt nem értem,hogy mindig 28napra pontosan jött meg eddig,mostmeg 21 napra,nem hinném hogy ez normális..a hasam szurkál mellem is bár már nincs bedurranva,betudom mensinek.A hőm 30.án reggel ugy volt hogy 6kor mértem lement 36,6 ra...mértem 9kor akkor 37,5 volt ami nem normális,este mértem 37,3 volt..másnap reggel 36,5 és azóta 36,6 ...alaphőt nem tudom lehet ez a 36,6 az alap,most mértem 36,8 de hát már délután van és elvileg sehogyse számítana.Nem tesztelek,mert emlékszem nyáron is ez ment és csomó pénzembe került,majd ha már biztosan nem jön meg szerintem akkor fogok tesztelni.:) kiváncsi vagyok a mostani hónapra hogy mi hogy lesz. Szerintetek sincs baba ugye? olyan sok mindent olvasni itt is hogy először még rendesen megjön stb... mert általában 7napig elszokott huzodni utolso 2 nap vérezgetés most 2 nap ugymond erös elötte egynap pecsételés meg utána kétnap gyenge volt..de ha egyszer darabos volt,ugyanolyan volt mint a rendes mensi,igaz egy héttel elöbb...akkor hiába fura neis reménykedjek nem?:)
2013. dec. 6. 16:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!