Beágyazódás jele lehet a mindjárt megjön érzés a 19. ciklusnapomon? Görcsölgetek, reggel pedig furán éreztem magam.
F vagyok. Nekem tegnap volt egy nagyon éles hasszúrkám, és egész nap menzisen görcsölt a hasam. Én hülye állat ellőttem egy tesztet, ami természetesen full negatív volt!:)
Viszont szerintem elnéztem a pé-met, 2 nappal később volt, úgyhogy ma még csak a 10. dpo-m van, lehet még reménykedni.
7-es, sajnálom!:( De majd következő hónapban! Drukkolok neked!
A karfiollevesen nagyon jót nevettem!:D
F.
2! Szotitunk hétfőn :)
F! És te hogy vagy?
Mivel 6-ára nem várom,én azt hiszem ha nem jönne meg,7-en reggel tesztelek csak!Már nem boritom ki magam mint eddig :) Majd lesz valahogy,ha most nem,majd jövö hónapba :D Csak ezek a pattanások idegesitenek.
F. vagyok, 12. dpo-n.:)
Minden nap fájdogált a hasam, és tegnap-tegnapelőtt émelyegtem kissé. Vagyis a gyomrom olyan furi volt, kívántam is a kaját, aztán mégsem esett jól.
Ma reggel viszont nagyon erős megjön érzésem van, minden percben azt érzem, hogy na most meg fog jönni.:( Tudom, írják sokan, hogy szoktak ilyet érezni, de én tényleg azt érzem, hogy meg fog jönni.
Holnap reggel tesztelek. Engem nem borít ki, ha negatív, imádok tesztelgetni, tök izgalmas az egész.:)
Kérdező, jó jel a sok patti, ha eddig nem szokott lenni menzi előtt! Írjál hogy vagy ma! És a többiek is!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!