Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lányok! Szurkoljatok, ma...

Lányok! Szurkoljatok, ma tesztelek ha veszek tesztet. Szerintetek baba?

Figyelt kérdés

[link]

pisit eltettem,és délelött megyek tesztet venni.

hétfőn akartam tesztelni,de már türelmetlen vagyok.

Szerintetek baba??

2009. nov. 20. 07:28
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:

Nagyon Gratulálok kedves Kérdező!!!!!!

Itt vitáztok miközben van egy halvány pozi tesztje a kérdezőnek :)

2009. nov. 20. 10:56
 22/38 anonim ***** válasza:
61%

Képet fel tudnál tenni? Mivel teszteltél?

Mi itt addig vitatkoztunk, egy nagyon "kedves" bátorítóval. Látod is, ha visszaolvasod, de nem kell Vele foglalkozni, fogyatékos szegény.

2009. nov. 20. 10:58
 23/38 A kérdező kommentje:

lányok köszönöm a drukkod,de majd ha szép csíkom lesz hétfőn akkor teszek fel képet.telcsi a páromnál,fotózni nem tudok:-((

remélem tényleg erősödni fog a csíkocskám:-))

vitatkozókkal nem foglalkozom:-))

hétfőn jelentkezem.

2009. nov. 20. 11:11
 24/38 anonim ***** válasza:
85%

Hát, nem is tudom, hogy mit írjak. A kérdezőnek: várjuk majd a tuti eredményt, remélem, hogy összejön.

A "hozzászólónak": az egy dolog, hogy leírod a véleményed a korai tesztelésről. De hogy képes vagy így megbántani embereket, hát, ez durva. Én is meglepődök néha embereken, hogy miket bebeszélnek maguknak, de nem írok nekik. Ha lehurrogom őket, attól ő nem fog megváltozni, következő hónapban is ezt fogja csinálni. És nekem jobb lett, hogy megbántottam? Te pedig örülj a két gyerekednek és menj át a gyerekes topikba, hagyd békén itt a több hónapja/éve babára várókat!

2009. nov. 20. 11:14
 25/38 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Utolsó!

Igazán köszönöm minden "babára váró" Hölgy nevében a védelmedet, nagyon jól esett. Való igaz, hogy Mi, akik már hosszú-hosszú évek próbálkozása után vagyunk, mindenbe belekapaszkodunk, minden nem létező tünetet bebeszélünk Magunknak, és várjuk a Többiek tapasztalatát. Ezt kérünk Minden Kedves Fórumozót, hogy értsék meg, és legyenek Ránk tekintettel. Akinek esetleg ez nem tetszi, vagy talán zavarja, az inkább ne is válaszoljon nagyon szépen megkérjük, hogy máshol adja ki a rosszindulatát.

2009. nov. 20. 11:34
 26/38 anonim ***** válasza:

Jaj de jó,gratulálok,együtt kezdjük el a terhességet!!!:)

A 18 éves kismami.

2009. nov. 20. 11:54
 27/38 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a szívem is összeszorul, amikor olyan kérdést látok, hogy "megjött, de azért lehetek még terhes"? Én nem érzek szánalmat, és nem idegesít a másik, pedig magamban tudom, és a kérdező is tudja, hogy nem valószínű, hogy sikerült. Mert megértem. Sokan úgy le tudják hurrogni ezeket az embereket, pedig annyian évek óta küzdenek egy piciért, hogy már lassan-lassan feladják. Mi is 2 éve próbálkozunk és semmi, de még nem adtuk fel. Soha nem bántanám egyik sorstársamat sem bármilyen kérdésért, akkor sem ha 45x teszi fel. És akkor sem bántanám, ha 2 éve összjött volna, mert nők vagyunk az ég szerelmére, örülünk, ha másoknak sikerül, sírunk hangosan, vagy magunkban, ha nekünk nem. De akkor se bántsuk a másikat, mert mégegyszer hangsúlyozom: nők vagyunk, olyan ösztönökkel, amik csak bennünk nőkben van meg. Lehet lepontozni. Nem érdekel.
2009. nov. 20. 13:08
 28/38 anonim ***** válasza:
Gratula.. várjuk hétfőn a többi infót..
2009. nov. 20. 16:26
 29/38 A kérdező kommentje:

[link]

miért tette a pé emet máshová a ciklus.hu?

eddig a ciklusom 9 dik napján volt.

Lányok,ma csináltam x epil tesztet,de negatív,de nagyon hányingerem van öklendezem,menzi sehol.

2009. nov. 21. 07:55
 30/38 anonim ***** válasza:
szia! várjál hétfőig, aztán próbáld meg újra! Drukkolok neked nagyon!
2009. nov. 21. 21:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!