Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hatásos lesz a closty?

Hatásos lesz a closty?

Figyelt kérdés
Lassan 1 éve próbálkozunk,sajnos sikertelenül :-( már nagyon el vok keseredve emiatt!Az orvosom most írt fel először clostybegilt...Körülöttem (minden túlzás nélkül) az összes jó ismerősöm kisbabát vár...Annyira szeretném ha minket is megajándékozna a sors egy Picurkával!!!
2009. nov. 19. 17:57
 1/7 anonim ***** válasza:
Bízz benne, hogy hatásos lesz, bár mindenkinél máshogy hat. Van aki első hónapban teherbe esik, van akinek pedig több kúrára van szüksége. Én az első gyerekkel 1,5 év sikertelen próbálkozás után az első Clostis hónapban terhes lettem. A második gyerekkel pedig most kezdem a 3. Clostis kúrát.
2009. nov. 19. 18:56
 2/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszodat!

Szóval akkor Neked segített a Closty...ennek örülök :-)

Remélem,hogy nekem is fog,már annyira szeretnénk,főleg én!A férjem türelmes,ő bíztat!De én azt hittem,ez a teherbe-esés egyszerűbb "dolog" lesz,s most csalódtam:-(

DE BÍZOM és BÍZNI fogok!!!

2009. nov. 19. 19:09
 3/7 A kérdező kommentje:
Szorítok,hogy mielőbb összejöjjön Nektek a 2. kisbabátok is!!!!!
2009. nov. 19. 19:10
 4/7 anonim ***** válasza:
Én sem gondoltam volna, hogy ilyen problémás dolog a teherbe esés, azt meg pláne nem, hogy a második is ilyen nehezen fog összejönni. Előző voltam.
2009. nov. 19. 19:12
 5/7 anonim ***** válasza:
Köszönöm. Én is szorítok nektek és írd majd meg, hogy hatásos volt e a Closti.
2009. nov. 19. 19:13
 6/7 anonim ***** válasza:

Meddőségi kivizsgáláson jártatok? Biztos, hogy minden más rendben van, csak a pé-t kell "serkenteni"?

Mert én is így kezdtem, clostyval, aztán kiderült, hogy a férjem spermaszáma alacsony :(... Szóval, javaslom a kivizsgálást, a hiú remények és az elkeseredések elkerülése miatt. Egyébként állítólag a closty hatásos :)

2009. nov. 20. 09:27
 7/7 anonim válasza:
Ha valakinek van felesleges clostyja megvenném.domke@citromail.hu
2010. jún. 7. 10:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.