Ha reggel nézem jósteszttel a HCG-t és ott a 2. csík, akkor az mit mutat? (valamivel halványabb csak, mint a tesztcsík)
Vagyis tudja-e a reggeli mutatni az LH-t? Vagy az minden esetben már HCG???
ÉS ha délután nézem és túl agyok már az ovun, akkor az lehet-e más is, mint LH? Pl. HCG...
Értitek mit szeretnék tudni?
Próbálom kizárni a variációkat...
Most megcsináltam megint. Sokkal gyengébb, mint a tegnap du-i. Vagyis nem ovu várható. Ugye? Mert akkor erősödnie kéne.
De gyengébb a reggelinél is, ami okés ha a HCG-t nézem.
NA holnap reggel ellövöm az utolsót és majd az eldönti...
Sajnos az hogy hanyadik napon vagyok nem mérvadó, most tiszta káosz van :( Így szeretném tudni, hogy volt-e már ovum, mert a hőm mutatja is meg nem is... A tüneteim viszont olyanok,mintha meglett volna. Nem tudom :(
Nemrég én is feltettem hasonló kérdést. Megmaradt egy csomó ovutesztem, és használtam jósként reggelente. Nekem is azt mondták, hogy jelezheti a közelgő új ciklus LH-szintjét.
Javaslom, minden reggel csinálj, és figyeld, hogy erősödik-e a csík. Ha igen, jó eséllyel babás vagy. De ez még nem biztos. Én amikor 3 nap meggyőződtem róla, hogy erősödik, akkor csináltam hcg-t és nagyon halványan már az is kimutatta.
Szóval valakinek beválik, valakinek nem. Mivel én 90 Ft-ért vettem őket, én ellövöldöztem velük. Nyilván a több 100 Ft-ossal nem tettem volna.
Igen, halványodik. Ma reggel is ugyanolyan halvány, mint a tegnap du-i. Tehát se ez, se az. :(
Akkor nem értem, mi történik velem... mindegy is, kivárok, majd az idő megoldja.
Nagyon köszönöm a válaszokat!!!
Utolsó vagyok. Hát, a tegnap délutánit ne vedd figyelembe. Csak mindig a reggelit. Az nem jó jel, hogy halványodik, mert amikor nekem missedem volt 9 hetesen, volt a kórházban egy nagyon jó fej dokim, és ő azt mondta, hogy higgyem el, hogy a terhességek 60%-ánál a nők észre sem veszik a vetélést. Ezért lehet elszomorító a korai tesztelés (+) után a mensi, vagy a nega.
Drukk neked, pihizz, és a reggelit nézd!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!