Jár, vagy járt közületek valaki a tapolcai Kaáli intézetbe? Érdekelne, hogyan megy a menete a bejelentkezéstől kezdve. Hányszor kell menni és milyen sürün? Minden érdekel!
Szia!
Én nem jártam oda viszont az egyik ismerősömék ott próbálkoztak nagyon sokáig.A lényeg,hogy még mindig nincs baba pedig mind a ketten rendben vannak.Ők váltottak Pestre.Sajnos többet nem tudok róla.
Szia!
Annyit pontosítanék a kérdésedben írthoz,hogy igaz,hogy a tapolcai is a Kaáli része azzal a kivétellel, hogy az összes többi Kaáliban fizetni kell mindenért,akkor is ha van tb.kártyád,itt viszont ingyen vannak a vizsgálatok,szerintem azért ezt jó tudni!
Hogy válaszoljak is,igen,mi oda jártunk,sőt sógornőmék is oda jártak.
Mi juni.2án voltunk elöszőr,telefonon kértem időpontot.Akkor volt vérvétel,egy kis beszélgetés,nőgyógyászati vizsgálat,és a páromnak kiskatona vizsgálat.A következő alkalommal a mensi 3.napján kellet menni,újra vérvétel,páromnak a katona vizsgálat.Azt hiszem a következő alkalommal mikor mentünk már meg voltak az eredmények,akkor volt még páromnál egy teljes kivizsgálás,nálam nőgyógyászati és kaptam beutalót HSG-re(petevezeték átjárhatóságira)mert az eredmények alapján minden ok volt mind a kettőnkkel!
A HSG eredménye sajna lesújtó volt,ezzel aug.6án kellet vissza mennünk.Akkor volt a mensim első napja és már el is kezdtük a lombikot,napi 3szuri(nem fáj) hetente 2x vizsgálat,de minden megérte mert most szerdán töltöm a 18.hetemet a Drága Édes Kicsi BABUKÁMMAL,akit nekik köszönhetek mert sajna máshogy nem sikerült volna!
Tehát jöhetnek más vélemények is de én köszönök nekik mindent!Juni.2től aug.6ig azért nem telt el olyan sok idő szeinetm!
Ja és még annyit,hogy az 5éves keresztlányom,aki makk egészséges is ott "fogant"!
Sok sikert neketek is!
Rem.tudtam segíteni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!