Barna folyás menstruáció helyett?
Sziasztok!
Hétfőn kellett volna megjöjjön, de helyette barnás váladék folyik.Nem görcsölök, néha mintha kicsit fájna, de nem mindig tudom eldönteni, hogy görcsölök-e. A menzeszem eddig mindig pontos volt. Szeptember elején hagytam abba a gyógyszert. Tudom, megyek majd orvoshoz is csak pár véleményt azért "meghallgatnék" Előre is nagyon szépen köszönöm!
Hali!
Szerdán kellett volna megjönnie, ehelyett előtte 2 nappal, vagyis hétfőn kezdett barnázni (pár pötty), egész szerda estig, mára vagyis csütörtökre világosabb folyas. Peteéréstől kb 6 napon keresztül menstruációs görcseim voltak (annál is erősebbek, és ilyen még sosem volt, hogy peteéréskor hasgörcsök). Most estem át a második Clostylbegyt kuran, ezért nagyon bíyom abban hogy babát várok. A cicim nem viszket, hányingerem sincs, semmi egzéb jel.
Szombaton fogok tesztelni, már nagyon izgulok, lassan egy éve már, hogy rááltunk a babaprojektre.
Olvasva a kommenteket megoszlanak a vélemények, de én bizom abban hogy nem progreszteron-hiány miatt volt a barnázás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!