Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Érdekes dolgot kérdeznék? A +...

Érdekes dolgot kérdeznék? A + ovuteszttől nekem mindig 17 napra jön meg. Akkor ez azt jelentené, hogy a + után 3 nappal lenne a tüszőrepedés?

Figyelt kérdés
Mert mindenütt azt olvasom, hogy 14 nap a luteális szakasz? És ha két napig +, akkor honnan kell számolni?
2009. nov. 19. 13:38
 1/3 anonim ***** válasza:

Nem szivi!

A tüszőrepedés mindíg a pozitív ovuteszt után van 24-36 órával,de általában másnap hajnalban megtörténik.

Ha neked nem csak egy napon hanem három napig pozitív a teszted,akkor az utolsó pozitív tesztedtől számítva 14 napra jön meg,ha egymás mellé teszed a csíkokat láthatod,hogy melyik volt a legerősebb csík,na onnantól 14 nap általában!

Az nem számít ha az erős csík utáni napon is van csíkod,mert az már negatív ha halványabb.MINDÍG a legerősebb csíktól számolj 14 napot!Na így már okés a dolog?

2009. nov. 19. 14:03
 2/3 anonim ***** válasza:
Ugy van szeritem is ahogy az elso valaszdo irta. Neked legfeljebb hosszabb a lutealis szakaszod. Ezzel nincs semmi gond. Akkor lenne baj, ha rovidebb lenne mint 10 nap mert akkor nem tudna beagyazodni a baba, de igy boven van ideje. :) Nekem ket napig volt pozitiv az ovulacios tesztem es a babam az elso negativ napon fogant.
2009. nov. 19. 14:13
 3/3 A kérdező kommentje:
Szivi! Nekem nem 14 nap a luteális szakaszom, hanem 17. de nem tudtam honnan kell számolni. Múlt hónapban a 13. napon volt + az ovutesztem, és a 14. nap este voltam dokináll, aki 23 mm-es tüszőt látott, azt mondta kb 2 nap és megreped, tehát már nem igaz a következő hajnal... hát ez van..
2009. nov. 19. 16:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!