Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » SOS segítség! Az alábbi képen...

SOS segítség! Az alábbi képen ti mit láttok? Pozitív vagy negatív?

Figyelt kérdés

[link]

Élőben jobban lehet szabad szemmel látni mindenféle fény és forgatás nélkül.

2013. nov. 20. 09:09
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Amúgy nagyon szétázott. Csak a megengedett ideig és a megengedett vonalig mártottad bele a vizeletbe a tesztet? Ha nem, az is lehet a gond, hogy szétáztattad...
2013. nov. 20. 09:47
 12/23 anonim ***** válasza:
kedves kérdező én halkan garzulálok neked.Én látom a csíkot.Az enyémek is ilyenek voltak.Csinálj egy digitális clearbluet az kiírja elég pontosan.Mikor nekem is ilyen halvány volt a digitális kiírta,h pozitiv és 1-2hetes terhes vagyok.
2013. nov. 20. 09:54
 13/23 anonim ***** válasza:

Miért ilyen sürgős? Várd meg amíg egyértelmű lesz. Az orvoshoz úgyis csak a 7. Hét kórnyekén érdemes menni.

Most tényleg, mi ebben az S O S?

2013. nov. 20. 09:55
 14/23 A kérdező kommentje:
Szerintem is elázott egy kicsit. Sugárba tartottam a tesztet. A száradás után is ilyen maradt.
2013. nov. 20. 09:57
 15/23 A kérdező kommentje:
Mert olyan a munkahelyem és a munkaköröm, hogyha kiderül, hogy babát várok, akkor már nem is engednek tovább dolgozni és azonnal elküldenek fizetett táppénz. Német törvények!
2013. nov. 20. 10:00
 16/23 anonim ***** válasza:
Én egyet tudok neked mondani, a nem várt napján az ennyire extra halvány teszt, nem jelent semmit. Nekem nem várt után 3 nappal volt egy szép halvány tesztem, rózsaszín volt a csík és rá pár napra megjött. Várj még vele egy pár napot és nézz meg egy másik fajta tesztet, mindegyiket lehet mártani is a vizeletbe, még a sugarast is, ha terhes lennél egyértelműbb lenne a csíkod a nem várt napján, azért drukkolok!
2013. nov. 20. 10:01
 17/23 A kérdező kommentje:
tévedtem, bocsánat, tegnap kellett volna megjönnie. :)
2013. nov. 20. 10:08
 18/23 anonim ***** válasza:

Szerintem ez negatív, de mivel eláztattad csinál holnap reggel még egyet....annyit tudok mondani hogy nekem a nem várt előtti reggelen már halvány pozitív volt, nagyon halvány de jól kivehető pedig 1 héttel későbbi peteérésből van...de az emberek szervezete nem egyforma.

Írd meg mi lett, és ha nem veszélyes helyen dolgozol akkor nem kell sietned táppénzre, várd ki nyugalomban a végét.

2013. nov. 20. 10:22
 19/23 A kérdező kommentje:
most csináltam még egyet és halvány pozitív lett.
2013. nov. 20. 10:40
 20/23 anonim ***** válasza:
A képen látható teszt negatív. Viszont én legutóbb úgy jártam, hogy a nemvárt után három nappal a reggeli vizeletből csinált teszt full negatív volt. Majd az aznap délutáni halvány pozitív. Másnap reggel megismételtem a tesztelést, már nem mutatott negatív eredményt, de nem volt túl meggyőző pozitív sem, az aznap délutáni viszont még erősebb volt, mint az egy nappal azelőtt, délután csinált teszt. Sokan mondják, hogy a reggeli vizelet koncentráltabb, ezért abból érdemes. Ez nyilván így is van, de én élő példája voltam annak, hogy nem feltétlenül kőbevésett törvény ez sem (megjegyzés: éjszakánként nem járok pisilni és ugyanolyan teszteket használtam mind a négy alkalommal :)) Vagyis ebből még bármi lehet, főleg ha most halvány pozitív. Tesztelj holnap után is!
2013. nov. 20. 10:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!