Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tegnap voltam dokinál, nem...

Tegnap voltam dokinál, nem látott semmmit, azt mondta, nem egyértelmű a terhesség. Nem értem. Mi lehet a baj?

Figyelt kérdés
A nyálkahártya megvastagodása biztató, de a méh nem nagyobb...stb. Azt mondta, ha egy hét múlva teszt negatív, akkor norculut. A tesztem most halvány pozitív volt. Most akkor mi lehet?
2008. júl. 10. 12:04
 1/7 anonim ***** válasza:
Valószínű,hogy túl korán mentél orvoshoz.Várj 1 hetet,és ha pozitív a teszted(miért ne lenne),akkor a köv. héten menj vissza a dokihoz.Szorítok!20 hetes kismami
2008. júl. 10. 12:11
 2/7 anonim ***** válasza:
Hány napja késik egyébként? Hamar mentél dokihoz. Érdemes legalább 2 hét késést kivárni. Ott lesz az a baba, nyugi! A teszted is pozitív.
2008. júl. 10. 12:16
 3/7 A kérdező kommentje:
Tegnap kellett volna megjönnie, aznap voltam. Megijedtem, mert a tesztem halvány pozitív lett, és azt gondoltam, méhen kívüli, vagy talán nem is baba, hanem ciszta...stb. Szóval ezért mentem. Egyébként mindent rendben talált, tehát elváltozás nincsen.
2008. júl. 10. 12:18
 4/7 A kérdező kommentje:
A másik pedig, hogy kb. két hete állandó szurkálásokat, feszülést éreztem a hasamban, még most is fel van puffadva. Ja, és azt mondta még, hogy elég hátrahajló a méhem, ezért nehezebb vizsgálódni.....ez vajon most azt jelenti, hogy lehet, hogy csak később fogja észrevenni?
2008. júl. 10. 12:20
 5/7 anonim ***** válasza:
Igen, most hogy írtad, hogy aznap kellett volna megjönnie, az vizsgálat nagyon nagyon korán volt! Az is sokat számít, hogy hátrahajló a méhed, így tényleg kicsit nehezebb észrevenni, de egy jó szakembernek és egy jó uh-nak nem jelenthet gondot. Nyugodj meg, biztos összejött, pár nap múlva tesztelj, erősödnie kell a csíknak, az is csoda, hogy már halványka lett ilyen korán.
2008. júl. 10. 12:26
 6/7 anonim ***** válasza:

Szerintem is túl korrán mentél, várd ki a 2 hetet, vagy tesztelj 1 hét múlva. Én 5 nap késés után teszteltem előszőr, és még akkor is halvány volt a csík, de a második 9.napos tesznél már erős pozítiv, és csak 2 hét múlva mentem dokihoz.

6 hetes babás.

2008. júl. 10. 14:22
 7/7 anonim ***** válasza:
én a az elmaradt mensi után egy héttel,és két pozitív teszttel mentem dokihoz,és még úgy sem látta a magzatot.Úgy hogy ne aggódj,jó esélyed van...
2008. júl. 10. 14:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!