Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek melyik napon volt...

Szerintetek melyik napon volt tüszőrepedésem?

Figyelt kérdés

[link]

Jókor voltunk együtt? Nem emelkedett túl lassan a görbém?

Köszönöm hogy segítetek!

2009. nov. 18. 19:07
 1/10 anonim ***** válasza:

Én a 13. napra szavazok,és pont jókor voltatok együtt!

A hődnek meg még van ideje alakulni.

Szurkolok!

2009. nov. 18. 19:10
 2/10 anonim ***** válasza:
Légyszi tedd fel a görbéd ezután is. Nagyon hasonlít az enyémre, csak én még az elején tartok. Eddig a tied hasonlít a legjobban az enyémre:) Sajna én nem értek hozz. Kíváncsi vagyok hogy alakul neked. Hátha tanulhatok belőle. Ezer köszönet előre is:)Ja és drukkolok:)
2009. nov. 18. 21:19
 3/10 A kérdező kommentje:

[link]

Kedves utolsó, ez a mai. Lehet, hogy más kérdésnél már láttad, nem bírtam ki ma, meg kellett kérdezzem, vajon miért emelkedhetett meg ennyire hirtelen. Kíváncsian nézek a következő napok elébe...:-)

2009. nov. 19. 17:04
 4/10 A kérdező kommentje:
2009. nov. 21. 08:53
 5/10 anonim ***** válasza:

köszi, h feltetted. Nézd az enyém!

[link]

még az elején vagyok. De a tied biztató:)

2009. nov. 22. 20:21
 6/10 A kérdező kommentje:

Te is szépen alakulsz! :-)

Én ez vagyok ma: [link]

Ami aggaszt, hogy lassan emelkedett meg. Nagyon izgulok, de ez a hét eldönti... Ha ez a hónap sem sikerül spontán, akkor jövő héten a Kaáliban elkezdünk vizsgálódni. (UH-k, átjárhatósági...)

Nem akarom! :-(

2009. nov. 23. 16:55
 7/10 anonim ***** válasza:
Hogy alakult a hőd?
2009. dec. 4. 18:42
 8/10 anonim ***** válasza:
Ja, a "hasonló görbés" voltam!
2009. dec. 4. 18:43
 9/10 A kérdező kommentje:

[link]

Így alakult. Pont egy hete jött meg. Volt egy szellemcsíkos tesztem, és egy időn túli halvány pozitív, ami ugye nem érvényes. Azóta már voltam a Kaáliban az 1. UH-s nyomonkövetésen, és ha rendben lesz minden, merthogy most épp lázas beteg vagyok, akkor kedden átjárhatóságim lesz. És neked? Van "valaki"?

2009. dec. 5. 19:47
 10/10 anonim ***** válasza:

[link]

nekem nagyon későn volt pé, ha egyáltalán volt. A hőm alapján nézve a 23. napon volt. A doki ezt 2 nappal később uh nézte, megrepedni készülőt nem látott, sem mást még. Nem túl bíztató...Minden esetre hormonvizsgálatot javasolt, ha megjön...míg egy másik doki minden vizsgálat nélkül clostilt írt fel, amit indok nélkül nem akartam beszedni...Hát nem tudom. Most úgy érzem erre sor fog kerülni. Nagyon drukkolok neked! Sok-sok KITARTÁST! Gondolj az ünnepekre...én most így teszek. Kicsit pihentetem a "gondolataimat":) Ha gondolod priviben még értekezhetünk:)

2009. dec. 6. 21:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!