Szerintetek melyik napon volt tüszőrepedésem?
Jókor voltunk együtt? Nem emelkedett túl lassan a görbém?
Köszönöm hogy segítetek!
Én a 13. napra szavazok,és pont jókor voltatok együtt!
A hődnek meg még van ideje alakulni.
Szurkolok!
Kedves utolsó, ez a mai. Lehet, hogy más kérdésnél már láttad, nem bírtam ki ma, meg kellett kérdezzem, vajon miért emelkedhetett meg ennyire hirtelen. Kíváncsian nézek a következő napok elébe...:-)
Te is szépen alakulsz! :-)
Én ez vagyok ma: [link]
Ami aggaszt, hogy lassan emelkedett meg. Nagyon izgulok, de ez a hét eldönti... Ha ez a hónap sem sikerül spontán, akkor jövő héten a Kaáliban elkezdünk vizsgálódni. (UH-k, átjárhatósági...)
Nem akarom! :-(
Így alakult. Pont egy hete jött meg. Volt egy szellemcsíkos tesztem, és egy időn túli halvány pozitív, ami ugye nem érvényes. Azóta már voltam a Kaáliban az 1. UH-s nyomonkövetésen, és ha rendben lesz minden, merthogy most épp lázas beteg vagyok, akkor kedden átjárhatóságim lesz. És neked? Van "valaki"?
nekem nagyon későn volt pé, ha egyáltalán volt. A hőm alapján nézve a 23. napon volt. A doki ezt 2 nappal később uh nézte, megrepedni készülőt nem látott, sem mást még. Nem túl bíztató...Minden esetre hormonvizsgálatot javasolt, ha megjön...míg egy másik doki minden vizsgálat nélkül clostilt írt fel, amit indok nélkül nem akartam beszedni...Hát nem tudom. Most úgy érzem erre sor fog kerülni. Nagyon drukkolok neked! Sok-sok KITARTÁST! Gondolj az ünnepekre...én most így teszek. Kicsit pihentetem a "gondolataimat":) Ha gondolod priviben még értekezhetünk:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!