Két lombik között mindenképp védekezni kell, ha nincs meg a probléma?
Figyelt kérdés
Úgy tudom, kb. 3 hónapot kell várni két beültetés között. Elméletileg sikerülhet spontán is a teherbeesés (gyakorlatilag mégsem sikerült eddig).2013. nov. 17. 18:55
1/3 anonim válasza:
dehogyis. MIÉRT KÉNE???? ha sikerül spontán a meddöségi intézezt is örül neki. neked meg miért hiányzik a procedúra???? Mindnekép esélyt kell adni rá. Mi is ilyen gondokkal küzdünk és amikor volt egy idö hogy leálltunk a baba projecttel akkor sem védekzetünk vicces lett volna 2,5 év után. söt ha végre lesz babánk akkor sem tervezek komyol védekezést hacsaknem ikrek vagy császárral szültem. max védekezés szerintem a megszakitás lesz nálunk akkor is ha már születik egy babánk. de ha természetes uton születik és egy baba akkor nem is fogunk nagyon védekezni valószinüleg.
2/3 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy nem gondolkodtam logikusan, csak arra gondoltam, hogy a szervezetnek esetleg tisztulnia kell a sok hormontól.
2013. nov. 17. 22:55
3/3 Manka68 válasza:
Szia!
Nem kell tisztulnia, a hormonoktól nem lesz "koszos". Ha hormonkezelés bármi gondot okozhatna, nem lenne egy sikeres lombik sem, mert pont egy terhesség legelején a legfontosabb hogy minden rendben legyen. :-) Két hormonkezelés között kell a három hónap pihenő azért, hogy az előző hormonturbó semmiképpen se kavarjon be. De attól nem lesz bajod, ha nem egy, hanem mondjuk 2 petesejted érik a lombik utáni hónapban. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!