Milyen gyakran érdemes szeretkezni ha babát szeretnénk? És mikor; pé előtt már neki lehet állni, vagy meg kell várni a pé-t?
Szia! Érdemes már előtte is, mert ugye a spermiumok akár 72 óráig is élhetnek. De szerintem az a biztosabb, ha már előtte is együtt vagytok, meg aznap és követő napon.
Az ovu teszt segít a "természet" meggyőződésében.
Mi egy évig próbálkoztunk, a vége felé pár hónapig ovulációs teszttel. Persze akkor jött össze a baba amikor épp elfelejtettem megvenni a tesztet..:-)
Ha belegondolsz akkor azért érdemes pár nappal már a peteérés előtt együtt lennetek, mert a spermiumok nem aznap érik el a petesejtet, hanem vándorolnak pár napig míg elérnek a célig.
Egy dolgot azért tanácsolnék: sok-sok türelem kell hozzá. Van akinek elsőre összejön, van akinek csak másfél év múlva, még akkor is ha egészségesek.
Szerintem se görcsölj rajta!! Ha minden másnap együtt vagytok az jó! Én még ovu mikroszkópot is vettem, de soha nem láttam rajta páfrányt. Aztán, amikor már elkönyveltem, hogy nem sikerült(azt hittem, hogy peteérésem sincs), kiderült, hogy jön a baba! Tényleg ne görcsölj, élvezzétek egymást, és ha jönni akar, majd jön!
Kitartás!! És mielőbbi babásodást kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!