Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hogy számoljátok a nemvárt...

Hogy számoljátok a nemvárt napját?

Figyelt kérdés

pl nekem az utolsó menzim október 25 én volt.

24-25 naposak a ciklusaim.

pé után vagyok 16 nappal.

akkor most melyiket nézzem????

Azaz ma vagyok a ciklusom 25 dik napján,de a pé utáni 16 napon.

köszi.

Ti melyiket nézitek?

2009. nov. 18. 09:04
 1/3 anonim ***** válasza:
Szia! Én mindig a mensi első napjától számolok 28 napot, az a nemvárt napja (legalábbis nálam). Mivel hosszabb ciklusaim szoktak lenni, ezért a 28. naphoz képest néhány nap késéssel szokott megjönni. Ha neked rövidebb a ciklusod, akkor neked előbb kell, hogy megjöjjön a 28. naphoz képest. Mondjuk én nem szoktam tudni pontosan, hogy mikor van pé-m.
2009. nov. 18. 10:03
 2/3 A kérdező kommentje:

én görbét vezetek,

25 naposak,az ma van,de álltalában előbb jön meg.

de pé után sesem szokott 16 nap eltelni,csak 14

2009. nov. 18. 10:07
 3/3 anonim ***** válasza:
Mindig az utolsó menszis első napjától számolj annyit, ahány napra megszokott jönni. Ha 25 naposan a ciklusaid, akkor mára kellett volna. Ha nem jött meg, csinálj holnap tesztet.
2009. nov. 18. 13:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!