Lehet ilyen erős a szellemcsík? (mert ugye akkor beszélünk szellemcsíkról amikor nem időn belül jön ki a terhescsík a teszteken)
Ezért tettem fel a kérdést.
Van egy olyan oldal hogy kismamablog.Azon a dokinő azt állítja hogy ha látszik a csík akkor az terhesség és tök mindedj mikor jön ki a vonal.
Én ezeket rohadtul nem értem.Szültem már 3 gyereket abból az elsővel véreztem 3 hónapig a másik kettőt meg már akkor megéreztem mikor a teszt még ki se mutatta.
A mai napon teszteltem megint.
Időbe kijött(2 -3perc)viszont tök halovány.
A 2 ellentét
Én majdnem kidobtam már, mikor észrevettük a 2. csíkot. (halvány volt, 5 nap múlva teszteltem újra, akkor már picit erősebb volt.)Azt hittem, agyvérzést kapok: 3. gyerek "tök véletlenül" illetve akkor fogant, mikor meg kellett volna jönnie.
Azóta már 2 hónapos, itt szuszog a kiságyban.
A tanácsom: hagyd megszáradni a tesztet, akkor tényleg fogod látni, h ott van-e a csik
Szia várjuk a fejleményeket és a hireket irj ám pusza!
drukk!
Úgy néz ki ,hogy a volt babám épp most vált re a méhemről.
:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!