Ha nincs peteérésem miért érzek furcsa, "szúrkáló fájdalmat" a petefészkemnél?
Figyelt kérdés
2013. nov. 14. 19:21
1/5 anonim válasza:
honnan tudod hogy nincs? Én Pcos vagyok és volt többbször olyan hónap hogy voltak tüneteim pl nyák pedig nem is volt peteérsem. A etefészek fájdalom egyébként lehet cisztától is, ha nem mulik nem ártana egy uh.
2/5 A kérdező kommentje:
Most voltam uh-n 3 napja, ott mondták hogy nincs peteérésem
2013. nov. 14. 19:53
3/5 anonim válasza:
nekem akkor fájogatott a petefészkem, mikor kandidás voltam. érdekes, folyásom nem volt, de azért az emésztésemen, hangulatomon és erőnlétemen éreztem a candidát... (olvass utána a candidának a neten, hátha az a baj)
ha sok édességet ettél mostanság, netán antibiotikumoztak, akkor bizony lehet, h candida...
4/5 anonim válasza:
Ugyan ez van velem, minden hónapban szurkál a petefészkem, meg voltam győződve róla, hogy ez az ovu, még tojásfehérjés nyákom is van, sokáig vezettem hőgörbét is, azon is volt kiugrás és az előző ciklusban hideg zuhanyként ért mikor azt mondta a doki, hogy nincs peteérésem. Azt viszont nem tudom, hogy mit érezhettem akkor.
5/5 A kérdező kommentje:
Rózsaszínes folyásom van, ez mitől lehet??
2013. nov. 16. 11:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!