1/6 anonim válasza:
Teljesen mindegy. Ami jólesik :) feljut, aminek fel kell, csak maradjon a hüvelyben a férfi :)
2/6 anonim válasza:
Vannak kismamák, akik nagyon tudományosan állnak a gyerekgyártáshoz.
Számolják az ovut, hőmérőzés, ovu-teszt, menetrend szerint szex, a legalkalmasabb pózban, aztán gyertyállás, stb..
Szerintem a spontán szerelemgyerek a legszebb élmény.
4/6 anonim válasza:
Szerintem ovu teszttel sem feltétlenül lehet megölni az együttléteket.Csak akkor kell együtt lenni,amikor pozi lesz az ovu teszt.Mi csak akkor az egyszer voltunk együtt abban a hónapban és meg is fogant a kisfiúnk :) Jó,persze,az az együttlét nem spontán volt,de nem volt rossz :) És én így is szerelem gyereknek él(t)em meg :)
Mi csak annyit tettünk,hogy misszionárius pózban gyártottuk le a kisfiúnkat és az együttlét után még 15 percre 2 kispárnát tettem a fenekem alá,tehát megemeltem.
Fél éves baba anyukája
5/6 anonim válasza:
Két egészséges felnőttnek szerintem mindegy hogy csinálják.Nálunk a gyógyszer abbahagyása után egy hónapra ment élesbe és egyből megfogant mind a kettő gyermek.
6/6 anonim válasza:
Az attól függ fogy fiút vagy lányt akarsz???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!