Mennyi esély van rá, hogy ikreink legyenek? Párom családjában vannak rá példák, nálam (nő) nincsenek.
Hát ezt senki sem tudja neked megmondani.
Nálunk a férjem nagyszülei ikrek.Nálunk,az én unokatesóm gyerekei 3-as ikrek.
Nekünk viszont csak egy babánk lett. :)
Köszönöm!
Még csak most láttunk bele a baba projektbe, de egy kicsit félek, főleg ha első terhességnél az lenne. :)
Azért mert a párod családjában van rá példa,attól nem nagyobb az esélyed mint egy olyan nőnél ahol a férfi családjában nincs iker.
Szóval a lényeg,hogy ha a Te családodban lenne iker akkor lenne nagyobb az esélyed ikrekre.
Ha a párodéknál van iker attól neked nem lesz több peteérésed egyszerre,csak akkor ha a Te családodban van akkor Nálad is nagyobb az esély.
Az egy petéjű ikrekre ez nem vonatkozik.
Pontosan, ahogy írták. Ha nálatok lenne, azaz neked a női felmenőid között, akkor nagyobb lenne az esély. Mivel az, hogy ikrek, a nő határozza meg, azaz a nőn múlik, hogy 1 vagy 2 petesejt érik-e meg, vagy 1, de az osztódik. Ehhez a férfi spermáinak semmi köze.
Ikres anyuka
Csak női ágon igaz, talán akkor a legnagyobb esély, ha a nagymamád iker volt, mert egy generációt ugrik, azt mondják. És még azt is hallottam, ha apukának van ikertestvére, az még esélyes, és tényleg erre tudok két példát is a környezetemben.
Nekünk sehol, se a férjem, se az én családomban nem voltak ikrek, nekünk egypetéjű fiaink születtek másodszorra, ráadásul spontán fogantak, első próbálkozós hónapban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!