Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A szoptatás alatt azonnal...

A szoptatás alatt azonnal rendszereződik a menstruáció?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Van egy 1O hónapos kisfiam, akit intenzíven szoptatok éjjel nappal. A 9. hónapban megjött a menstruációm. Most a 1O. hónapban késik 2 napja (ami azelőtt nem volt, h késsen, inkább hamarabb jött), mintha érezném is azt, hogy jönne megfelé. AS párommal voltam együtt, de vigyáztunk. Szerintetek terhes lennék újra, vagy pedig még nem állt helyre minden?
2013. nov. 13. 10:03
 1/5 anonim ***** válasza:
A vigyáztunk nem fogamzasgatlo módszer.a. Szoptatas altt pedig rendszertelen is lehet a menstruacio, van akinek meg se jon, amig szoptat.
2013. nov. 13. 10:19
 2/5 anonim ***** válasza:
67%
8 hónapja szoptatok, még nem jött meg. sógornőmnek megjött már 5ször, de mindig össze vissza. a nőgyógyászom is azt mondta, hogy nem igen fog rendszereződni amíg szoptatok. szóval nem kell rögtön terhességre gondolni, ha normálisan védekeztetek. a vigyáztunk, az viszont nem biztonságos.
2013. nov. 13. 10:36
 3/5 anonim ***** válasza:
71%

Nekem is rendszertelenebb lett, sőt, amikor először megjött, majdnem két hétig tartott...

Off az elsőnek: miből gondolod, hogy a "vigyáztunk" felelőtlenséget takar? Vigyázni úgy is lehet, ha pl. kotont használnak, én spec. erre asszociálnék.

2013. nov. 13. 10:41
 4/5 anonim ***** válasza:
0%
Nem nehez kitalalni, utolso. HA ovszer lett volna, akkor mit kellene vigyazni??? . A vigyaztunk szerintem rajtad kivul mindenki masnak a megszakitasos kozosulest jelenti.
2013. nov. 13. 10:53
 5/5 anonim ***** válasza:
dehogyis. sok nönek addig meg sem jön amig szoptat. Ha már megjött akkor is lehetnek még kimaradások. szoptatás befejezése után 3-4 hónapon belül kell megjönnie és kb fél év alatt beállnia rendszeresre.
2013. nov. 13. 11:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!