A szoptatás alatt azonnal rendszereződik a menstruáció?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Van egy 1O hónapos kisfiam, akit intenzíven szoptatok éjjel nappal. A 9. hónapban megjött a menstruációm. Most a 1O. hónapban késik 2 napja (ami azelőtt nem volt, h késsen, inkább hamarabb jött), mintha érezném is azt, hogy jönne megfelé. AS párommal voltam együtt, de vigyáztunk. Szerintetek terhes lennék újra, vagy pedig még nem állt helyre minden?2013. nov. 13. 10:03
1/5 anonim válasza:
A vigyáztunk nem fogamzasgatlo módszer.a. Szoptatas altt pedig rendszertelen is lehet a menstruacio, van akinek meg se jon, amig szoptat.
2/5 anonim válasza:
8 hónapja szoptatok, még nem jött meg. sógornőmnek megjött már 5ször, de mindig össze vissza. a nőgyógyászom is azt mondta, hogy nem igen fog rendszereződni amíg szoptatok. szóval nem kell rögtön terhességre gondolni, ha normálisan védekeztetek. a vigyáztunk, az viszont nem biztonságos.
3/5 anonim válasza:
Nekem is rendszertelenebb lett, sőt, amikor először megjött, majdnem két hétig tartott...
Off az elsőnek: miből gondolod, hogy a "vigyáztunk" felelőtlenséget takar? Vigyázni úgy is lehet, ha pl. kotont használnak, én spec. erre asszociálnék.
4/5 anonim válasza:
Nem nehez kitalalni, utolso. HA ovszer lett volna, akkor mit kellene vigyazni??? . A vigyaztunk szerintem rajtad kivul mindenki masnak a megszakitasos kozosulest jelenti.
5/5 anonim válasza:
dehogyis. sok nönek addig meg sem jön amig szoptat. Ha már megjött akkor is lehetnek még kimaradások. szoptatás befejezése után 3-4 hónapon belül kell megjönnie és kb fél év alatt beállnia rendszeresre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!