Ha UH-n azt mondták, nincs peteérésem, és a nyálkahártyám 3 mm, valamilyen "csoda" folytán összejöhet esetleg a baba?
Húha, hát kétlem. Legalább 2-3 féle csoda kell hozzá sajnos. Egyrészt peteérés még csak-csak lehet, de ovu is kell hozzá, akkor meg már tényleg csoda történt, de ezt még el tudom képzelni. 3mm-es nyálkahártya viszont nagyon vékony, nincs hova beágyazódnia szegénykének, még ha ki is szabadul a petesejt és meg is termékenyül.
A peteérést és ovulációt hormonok szabályozzák - ajánlom, hogy keress fel egy endokrinológust az ügyben, a nőgyógyászok sokszor rosszul állnak a témához, sajnos.
A nyálkahártya erősíthető, vastagítható E vitaminnal. Esetleg próbáld meg, ártani biztosan nem árt!
Sok sikert és mielőbbi csodát kívánok neked!!
Nagyon szépen köszönöm!
Clostyt kaptam, hátha segít... Remélem!
Én először megkeresnem az okát, miert nincs peteeresed, ennek egyszerű hormonális oka is lehet, amit viszonylag könnyű helyrehozni megfelelő kezeléssel.
Arra azert vigyázz, hogy a closty vékonyitja a nyalkahartyat!
2 évig szedtem fogamzásgátlót, állítólag ezért van...
A closty tényleg vékonyítja a nyálkahártyát??? Ezt nem tudtam... Akkor nem értem miért ezt írta fel a doki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!