Szerintetek miért lett menzesz helyett rózsaszín folyásom? Csak terhességre utalhat?
Szerintem nem vagy terhes,de azért biztos ami biztos csinálj tesztet.
Ebben a hónapben nekem is késett,bár ha úgy veszem,hogy a cikliusom 22 és 28 nap között van akkor nem,mert 28 napra megjött.Én ráfogtam az óra átállításra,és arra hogy új munkahelyem van,korábban kelek,plusz stressz is.
Most első két napban nekem is rózsaszínes barnás folyásom volt,de aztán rendesen megjött és görcsöltem is meg sok is van.Barnázásom első pár napba már nem elöször fordúl elő,de ez még nem betegségre utal,szóval ez normálisnak mondható ha utána rendesen meg is jön.
Mikor kezdödött (hányadikán) a folyás?mert ha 25 napra akkor ez a mensid jele.Ha végig rószaszines marad akkor várd meg a következő hónapi mensid és ha akkor is ez lesz akkor el kell menni dokihoz.Volt velem olyan is hogy végig a mensim helyett ez a barna folyás volt,utána következő hónapban megjött normálisan.Ne aggódj terhesség óvszer mellett nem hiszem.
Hol volt bőrgombád?Hüvelygomba?Mert az utobbi befolyásolja,de pl körömgomba az nem nagyon.
Ha sötétedik a színe is és fáj a hasad,be van durranva a melled,vagy fáj is akkor tuti meg fog jönni rendesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!