Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mit jelent a terhességi teszten?

Estrella84 kérdése:

Mit jelent a terhességi teszten?

Figyelt kérdés

10 napja késik a mensim, nagyon fáj a hátam-derekam, jobb oldalt szúrkáló érzés van. X-epil tesztet csináltam már korábban, de semmit nem mutatott ki. Viszont most a teszten lévő 'max jelzés' alatt rózsaszinű lett a csikom.

Mit javasoltok pár nap múlva csináljak másikat?

A Clearblue-t javasoljátok?

2-3 napja a testhőm 37 , a nap bármely időszakában.

Reménykedhetek? Ilyen tüneteim még sosem voltak .

Voltam ma reggel a dokinál. A következőket mondta, jobb oldalt ahol szúrkált, mostanra csak inkább nyomást érzek azon a részen, érett a petesejtem, várjak még 2 napot és ha úgy érzem, hogy már nem feszül akkor kilöködött.

Ha érzem, hogy még feszülget, akkor 2 nap múlva sok sex a férjemmel, hogy kilöködjön.

Nyálkahártyám: 10.6 mm

Jobb oldali ovariumban 10.9x20.6 mm-es dominans folliculus látható.

Ebből baba lesz? :)

2013. nov. 12. 11:10
 1/10 anonim ***** válasza:

Szerintem ovulálni fogsz, ahogy az orvos mondta. Igen lehet belőle baba, ha együtt leszel a férjeddel. Az esélye 20-30%.

Sok sikert.

De most nem vagy terhes, mert terhesség alatt nincs peteérés.

2013. nov. 12. 11:13
 2/10 anonim ***** válasza:
jol mondja az első most lesz peteérésed,ugyh hajrá:)
2013. nov. 12. 11:19
 3/10 A kérdező kommentje:
igen, ezt értem. de úgy mondta ha 2 nap múlva nem feszül, akkor kilöködött és 10 nap múlva menjek vissza teszteredménnyel. pontosan mit jelent?
2013. nov. 12. 11:23
 4/10 anonim ***** válasza:

A következő két napban akciózzatok, rá 14 napra tesztelj! (addig felesleges, mint előttem és az orvos is mondta, jelenleg nem vagy terhes)

Sok sikert :)

2013. nov. 12. 11:25
 5/10 anonim ***** válasza:
Szerintem azt a petesejtre értette a doki :)
2013. nov. 12. 11:26
 6/10 A kérdező kommentje:
rendben van, úgy lesz! köszönöm!
2013. nov. 12. 11:30
 7/10 A kérdező kommentje:
de ha esetleg kilöködik 2 napon belül, akkor is lehet akciózni nem?
2013. nov. 12. 11:33
 8/10 anonim ***** válasza:
Akár már ma is akciózhattok, mert a hímivarsejtek 3-5 napig megtermékenyítőképesek maradnak a petevezetékben, megvárják a petesejtet, ha még nincs kilökődve.
2013. nov. 12. 12:15
 9/10 A kérdező kommentje:

Igen, fogunk is. csak az aggasztó a számomra, hogy miért nem jött meg a mensim. cisztát nem talált a doki.

előtte is amikor peteérésem volt, fájdogált az oldalam, de ennyire nem szokott, mint az elmúlt napokban.

tanács? :)

2013. nov. 12. 13:46
 10/10 anonim válasza:

Valamiért kitolódott az első szakasza a ciklusodnak, most voltál dokinál, és mondta, amit mondott, akkor ne agyalj, hanem szexelj! :D

Majd ha eztán sem jön össze, azért érdemes kivizsgáltatni magad, miért húzodik el a ciklusod.

2013. nov. 12. 15:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!