Mit jelent a terhességi teszten?
10 napja késik a mensim, nagyon fáj a hátam-derekam, jobb oldalt szúrkáló érzés van. X-epil tesztet csináltam már korábban, de semmit nem mutatott ki. Viszont most a teszten lévő 'max jelzés' alatt rózsaszinű lett a csikom.
Mit javasoltok pár nap múlva csináljak másikat?
A Clearblue-t javasoljátok?
2-3 napja a testhőm 37 , a nap bármely időszakában.
Reménykedhetek? Ilyen tüneteim még sosem voltak .
Voltam ma reggel a dokinál. A következőket mondta, jobb oldalt ahol szúrkált, mostanra csak inkább nyomást érzek azon a részen, érett a petesejtem, várjak még 2 napot és ha úgy érzem, hogy már nem feszül akkor kilöködött.
Ha érzem, hogy még feszülget, akkor 2 nap múlva sok sex a férjemmel, hogy kilöködjön.
Nyálkahártyám: 10.6 mm
Jobb oldali ovariumban 10.9x20.6 mm-es dominans folliculus látható.
Ebből baba lesz? :)
Szerintem ovulálni fogsz, ahogy az orvos mondta. Igen lehet belőle baba, ha együtt leszel a férjeddel. Az esélye 20-30%.
Sok sikert.
De most nem vagy terhes, mert terhesség alatt nincs peteérés.
A következő két napban akciózzatok, rá 14 napra tesztelj! (addig felesleges, mint előttem és az orvos is mondta, jelenleg nem vagy terhes)
Sok sikert :)
Igen, fogunk is. csak az aggasztó a számomra, hogy miért nem jött meg a mensim. cisztát nem talált a doki.
előtte is amikor peteérésem volt, fájdogált az oldalam, de ennyire nem szokott, mint az elmúlt napokban.
tanács? :)
Valamiért kitolódott az első szakasza a ciklusodnak, most voltál dokinál, és mondta, amit mondott, akkor ne agyalj, hanem szexelj! :D
Majd ha eztán sem jön össze, azért érdemes kivizsgáltatni magad, miért húzodik el a ciklusod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!