Van második csík?
Figyelt kérdés
Én làtom :) létezik h nemvàrt előtt 4 nappal ilyen legyen... Az ovu időpontja biztos, mivel ovuteszt igazolta.
2013. nov. 12. 08:36
11/26 Gyöngyikee válasza:
Gratulàlok :) nekem is ilyen volt nem vàrt elött két nappal és most mãr 12hetes multam :)
12/26 anonim válasza:
Igen, ezért írtam hogy még nem egyértelmű de nagyon ígéretes... biztos hogy elkezdődött valami, majd írj, hogy mi újság, milyen lett a teszt. Szorítok nagyon!
13/26 anonim válasza:
Szia! Itt az én tesztem, szerintem még halványabb is volt, mint a Tiéd.
6hkm
14/26 anonim válasza:
bocsi, szóval itt: http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
15/26 anonim válasza:
igen, ez határozottan pozitiv :D
17/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindrenkinek h szorít nekem így ismeretlenül :)
Bizakodom nagyon, érzem h minden rendben lesz :)
2 nap múlva írok ha tesztelek!
Gratulàlok minden kismaminak, anyukànak a babóhoz :) és köszike a képet a tesztről is :)
2013. nov. 12. 17:52
18/26 A kérdező kommentje:
Sziasztok!
Itt a ma reggeli tesztem :)
Szerintetek h lehet h 9.dpo-n délutàni vizeletből halvàny pozi lett?? Tegnap eléggé menszis görcseim voltak, remélem minden rendben lesz :)
2013. nov. 14. 07:38
20/26 Gyöngyikee válasza:
Gratulálok még 1x :) Boldog Babavárást :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!