Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mit jelenthet az X-epilesz...

Estrella84 kérdése:

Mit jelenthet az X-epilesz tesztem? SOS

Figyelt kérdés

10 napja késik a mensim, nagyon fáj a hátam-derekam, jobb oldalt szúrkáló érzés van. X-epil tesztet csináltam már korábban, de semmit nem mutatott ki. Viszont most a teszten lévő 'max jelzés' alatt rózsaszinű lett a csikom.

Mit javasoltok pár nap múlva csináljak másikat?

A Clearblue-t javasoljátok?

2-3 napja a testhőm 37 , a nap bármely időszakában.

Reménykedhetek? Ilyen tüneteim még sosem voltak .

2013. nov. 10. 19:12
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Voltam ma reggel a dokinál. A következőket mondta, jobb oldalt ahol szúrkált, mostanra csak inkább nyomást érzek azon a részen, érett a petesejtem, várjak még 2 napot és ha úgy érzem, hogy már nem feszül akkor kilöködött.

Ha érzem, hogy még feszülget, akkor 2 nap múlva sok sex a férjemmel, hogy kilöködjön.

Nyálkahártyám: 10.6 mm

Jobb oldali ovariumban 10.9x20.6 mm-es dominans folliculus látható.

Ebből baba lesz? :)

2013. nov. 12. 10:39
 12/13 anonim ***** válasza:
de már több mint 10 napja késik,most akkor hogy van ez?!
2013. nov. 12. 12:25
 13/13 A kérdező kommentje:

igy van, ezt igazából én sem értem. mitől késik a mensim?

cisztát nem talált a doki.

igazából, nem is értem, mert nekem peteéréskor szokott fájni az oldalam, de ennyire nem, mint az elmúlt napokban.

segitsetek, volt már vki hasonló cipőben?

2013. nov. 12. 13:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!