Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kismamák, Anyukák! Nektek a...

Kismamák, Anyukák! Nektek a kimaradt menstruáció elött, milyen volt a mell fájdalom?

Figyelt kérdés

Tőletek szeretnék választ kapni..

Mensi elött vagyok pár nappal, és fáj nagyon a mellem. Ha nyújtozkodom, vagy felemel a karom, vagy egy kicsit megerőltetem magam, akkor is fáj. A mell alatti rész, és oldalt fáj, ami kiterjed a honaljig.

Ez a fájalom lehet terhesség jele? Nektek milyen volt a mell fájdalom? Milyen tünetek párosultak még hozzá??

menstruáció kimaradása elött is lehetnek tünetek??

2013. nov. 9. 10:56
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Nekem semmi mellfájdalom nem volt sem a nem várt mensi elött sem az egész terhesség alatt.
2013. nov. 9. 12:22
 12/18 A kérdező kommentje:
Én Bea vagyok 23 éves. én is akörül nem várom, de nekem sajnos pár hónapja össze-vissza jön meg, így pontosan nem tudom, hogy mikor fog megjönni..
2013. nov. 9. 14:33
 13/18 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon érzékeny volt a mellem, megduzzadt és feszült. Így maradt majd a 12. hétig, amikor árnyalatnyit csökkent az érzékenység, de a mellem nagyobb maradt 1 számmal.
2013. nov. 10. 13:49
 14/18 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek a válaszokat :)
2013. nov. 11. 07:41
 15/18 anonim ***** válasza:
Mikor szeretnèl tesztelni Bea? Nekem màr ezen jàr az eszem, hàtha nèvnapomra kapnèk egy ajàndèkot :) ! Szilvi
2013. nov. 11. 21:33
 16/18 A kérdező kommentje:
Nekem sajnos megjött :'( de neked nagyon drukkolok, és majd ird meg :) Bea
2013. nov. 12. 07:28
 17/18 anonim ***** válasza:
Sajnàlom :( ! Szerintem, nekem is megfog, fàjdogàl a hasam. Vàrok a nemvàrt napjàig, azaz pénteken tesztelek! Majd megírom :) ! Sz.
2013. nov. 12. 18:33
 18/18 A kérdező kommentje:
várom az üzeneted! :) gondolok rád, és pénteken akkor ird meg! Én bele törödtem, úgy tűnik nelkem még nincs itt az ideje, hogy babám legyen.. nagyon drukkolok neked, remélem, hogy nálad baba van.. Bea
2013. nov. 12. 18:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!