SOS! Lombikhoz fizetés nélküli szabadság egész hónapra vagy betegszabadság a beültetés utáni 2 hétre? Melyiket választanátok? Miért? Gyorsan kell döntenem!
Figyelt kérdés
2009. nov. 16. 17:58
1/5 anonim válasza:
Én mindenképpen egész hónapra betegszabit kérnék, hiszen betegszabira jár a fizud 60%-a. Ha fiztetlenre mész semmi. Beteg egész hónapra. Én ezt tanácsolom.
2/5 anonim válasza:
Szia!
Egyetértek az előttem szólóval, én is a betegszabit javaslom, a fizu (egy része) miatt, meg más miatt is. A fizetés nélküli szabadságot meg kell indokolnod és ha a főnököd nincs beavatva abba, hogy Te meddőségi kezelésben veszel részt, még probléma lehet belőle.
Én túl vagyok már pár inszemináción és eddig mindig a betegszabi mellett döntöttem.
3/5 A kérdező kommentje:
Betegszabit ha jól tudom, csak a beültetés(vagy inszemináció) napjától lehet kérni, egész hónapra nem. Vagy nem így van? És akkor még a megelőző vizsgálatokra is el kell lógnom valahogy.. Köszi, és ha tudtok még valamit, írjatok!!
2009. nov. 17. 15:44
4/5 anonim válasza:
Szia ha olyan a házi dokid felvesz zokszó nélkül. Legalább is az enyim olyan ha kell mert vizsgálatokra megyek vagy nyugiba akarunk lenni akkor ki ír pár napra. És még pénzt se fogad el.
5/5 A kérdező kommentje:
Háát.. 2 hét betegszabi csak úgy indokolatlanul.. Kivettem a fizetés nélkülit. Ha nem engedtek volna el, úgyis maradt volna a B terv.
2009. nov. 18. 16:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!