Fontos! Ha a ciklusban csak egyszer küldenek el hormonvizsgálatra, akkor honna tudják, hogy minden ok-e?
Figyelt kérdés
Egy csomó dolog csak a peteérés utáni eredményből látszik, nem? Engem meg csak a ciklus 3. napján küldött a doki.2009. nov. 16. 16:22
1/4 anonim válasza:
A progeszteront a peteérés után kell nézni, mégpedig a peteérés utáni 7.napon.
Nálad milyen hormonokat néznek?
magán orvoshoz jársz?
2/4 anonim válasza:
Sziasztok!
Ez engem is érdekelne, mert most jöttem az endokrinológustól és minden-minden rendben. Mégsem esek teherbe 15 hónapja. :-( A Ciklus 6. napján vettek vért.
Bocs, hogy érdemben nem tudtam válaszolni.
3/4 anonim válasza:
4/4 A kérdező kommentje:
Igen, magándokihoz járok. És én is ezeket olvasgattam itt, amiket írtatok, de akkor hogyhogy csak a 3. napon kell mennem és ez elég? Mert megkérdeztem a dokit és azt mondta, nem kell mégegyszer menni.
2009. nov. 17. 08:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!