Ha a tesztem mikor megcsináltam negatívnak tűnt, de estére már nagyon halványan ott volt még egy csík, akkor mi van? Mikor megcsináltam reggel a tesztet nem meresztgettem a szemem, de később meg feltűnt.
Figyelt kérdés
Nem is tudom reggel ott volt-e az a halvány másik. Terhességi tüneteim amúgy vannak, leginkább ezek az enyhe menstruációs görcsök folyamatosan, a szédülés meg a telítettségérzet, az álmosság. 6 hetes vagyok ha vagyok. 2 nap múlva orvos. Csak addig írjatok valamit, járt-e már valaki így, hogy a teszt alig mutatta ki?
Ja 2 hete nem jött meg csak egy kis barna folyás volt.
2009. nov. 16. 15:12
1/5 anonim válasza:
Ha tényleg +, a holnap reggelin látszania kell. Ezt a mostanit ne vedd figyelembe. Mióta tartanak a tüneteid? Lehet, hogy később készült a baba és még kevés a hcg.
3/5 anonim válasza:
A teszten is rajta van hogy csak az 5 percen belüli érték számit,vagyis reggel 1 és este kettö az még nem terhesség,csinálj még 1 tesztet és kideröl.Sok szerencsét
4/5 anonim válasza:
Holnap reggeliből csinálj egy másik tesztet, ivás előtt. Ha megjelenik a 2. csík, akkor azt már nyugodtan elhiheted.Drukk, írd meg, hogy mi lett az eredmény. Remélem a reggeli is becsíkozódik:-)
5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat! Nem lesz reggeli teszt mert holnap után már megyek is reggel az orvoshoz. Nem is vettem új tesztet. Kiderül 2 nap múlva. Amúgy tudom, hogy elvileg nem érvényes, de hát olvastam valahol ilyet, hogy ilyenjük volt és tényleg terhesek voltak, meg olyan tüneteim vannak, amire akkor tényleg nem tudom mi lehet más magyarázat.
2009. nov. 16. 18:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!