Mensi után a 19. napon csak petezsákszerű képződmény látszik hüvelyi ultrahangon. Lehet ebből még baba?
Mikor volt az utolsó vérzésed?
Mert ez, hogy mensi után a 19. napon, ez nem sokat mond A ciklusod a menszesz első napján kezdődik, és irreleváns, hogy hány napid tart. De tegyük fel, hogy mondjuk 5 napig. Akkor most vagy kb ott, hogy kimarad a vérzés, igaz?
Ilyenkor már az is nagy szám, ha egyáltalán látszik valami az ultrahangon, annyira korai még az egész.
A barnázás nem jó jel, menj el vele orvoshoz. Gyakran progeszteronhiány jele, amit Utrogestan vagy Duphaston gyógyszerrel szoktak pótolni a 12. hétig.
Ne aggódj!
Nem hosszú ciklusod volt?
Akkor tuti, hogy később fogant és azért nem látszik még,aminek kell látszania.
nem tudod véletlenül pontosan,mikor foganhatott?
Ez nagy segítség lenne.
Sajnos én úgy jártam, hogy a hetek csak teltek,közben barnáztam,vérezgettem,a baba meg csak nem akart fejlődni,csak lassacskán változott a mérete. Szíve nem vert. A fogantatás utáni 45. napon vége lett..
Csak azért írtam le,hogy tudd, bármi lehet még.
Kívánom,hogy TE egy egészséges babát szüljél!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!