Ki szedett Danoval 200mg kapszulát petefészek endometriozisra és milyen mellékhatásai voltak?
Figyelt kérdés
Nekem fél évig kell szednem napi 2x1.Vérzés első napján tudom mikor volt peteérésem de nem igazodok ki a görbémen mert többször voltam lázas tegnap is ma is.Most lement 37-re jól is vagyok.2009. nov. 16. 10:07
1/10 A kérdező kommentje:
[link] Hát ez a görbém a ciklusaim 29-30 naposak szoktak lenni ez az utolsó esélyünk ha meg jön a gyógyszert kell szedni.Ha nem jön meg a terhesség természetes gyógymód lenne.
2009. nov. 16. 10:10
2/10 anonim válasza:
Miért kell gyógyszert szedned?
Engem megműtöttek és most lábadozom.
3/10 A kérdező kommentje:
Azért kell gyógyszert szednem,hogy teljesen elhaljon az endo,szövettaniból állapította meg.Nekem okt 6-án volt a műtét.Mindenkinek más,neked mi volt a baj?Mért műtöttek?Nekem előtte is erre gyanakodott a doki és ki kell kezelni mert meddőséet is okozhat.Jobbulást neked.
2009. nov. 18. 15:17
4/10 anonim válasza:
Szia! Nekem is endóm van, szedtem 3hónapig Danovalt, amitől nem jött meg, majd a gyógyszer befejezése után kellett még négy hét a rendes menszesznek. Aztán most próbálkozunk 3.hónapja a babával gyógyszeres és inj.-ós segítséggel....Danoval mellékhatásai: hajhullás, de keményen; hőhullámok, főleg éjszaka; gyulladt pattanások az arcon és a nyakon, amiket nem szabad nyomkodni, csak bőrgyógyász általi kencével kezelni! Más nem volt. A hajhullás még 2-3hétig volt, a pattanások hamarabb múltak el. Az endóm kisebb lett, de még ott van.Ennyi. Remélem tudtam segíteni. Üdv és gyógyulást
5/10 A kérdező kommentje:
Köszi a választ már 2 hónapja szedem én is.picit híztam,idegesebb vagyok és mindenem begörcsöl,erre magneb6-ot szedek.Elvileg május végéig kell szednem remélem használni fog.
2010. febr. 5. 08:59
6/10 anonim válasza:
Szia! Én vagyok az utolsó válaszadó. A felsorolásból kihagytam a hízást, mert lehet, h az a pár kiló plussz a sok evéstől volt.A depim ebben bontakozott ki. Nézz utána az endometriózis diétának, az segít, h ne legyen nagyobb az endó, és kicsit gátolja a hízást is. Nehéz betartani, nekem majdnem 4hónapig sikerült... De most is mértékkel fogyasztok ezt-azt.Ja, és szedj Folsavat. Előkészíti a szervezetet a magzat befogadására. Pá Sok sikert!
7/10 A kérdező kommentje:
Köszi,hogy írtál mielőbbi babásodást kívánok.A diétának utána nézek.Üdv:Marcsi
2010. febr. 11. 20:48
8/10 anonim válasza:
Szia Marcsi! Ki írta fel a gyógyszert? Szakorvos v. nőgyógyász?? Mert már az esetek többségében nem használják ezt a módszert, van ennél jobb és hatásosabb is: GnRH inj. Minden hónapban 1szuri, általában 6hónapig, az endometriózis fokától függ. Nézz utána, hátha hamarabb meggyógyulsz! Szia
9/10 A kérdező kommentje:
Szia nőgyógyász írta fel.Most május végéig kell szednem azt már kibírom,júliustól indul a babaprogram,remélem most már össze fog jönni.Köszi szépen szia.
2010. ápr. 26. 09:29
10/10 A kérdező kommentje:
Sziasztok május végén abbahagytam a gyógyszert,rá 7 hétre beteg lettem.Másodjára már nem jött meg,mert beköltözött a kis pocaklakónk.Most vagyok 14 hetes kismama ezt csak bátorításként írtam le.Kitartást mindenkinek és sok sikert Üdv:Marcsi
2010. okt. 25. 15:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!