Ma vagyok ovu után a 8. napon, leesett a hőm, erős folyásom van + még megfázás, orrfolyás is gyötör. Lehet ez a beágyazódás tünete?
A hömérséklet leesik egy héttel a tüszörepedés után
A luteális szakasz közepén újra ösztrogéntermelésre kerül a sor, ami a hömérséklet 1-2 napos esését okozza. Az ösztrogén felelös a hüvelyi nyálka termeléséért is, így ebben az idöszakban krémes állagú nyálkát is szoktak tapasztalni. Ez a jelenség ugyan idöben összeesik a beágyazódással, de ezzel nincsen semmilyen összefüggésben. Így sajnos ez alapján nem lehet egy esetleges terhességre következtetni.
Az orrfolyás a megfázás tünete. Ha babás vagy, a babának nem lesz tőle baja.
Tévedés, mert igenis lehet összefüggés.
Ugyanis a terhesség vérbőséget okoz mindenhol!
Amikor én legelőször terhes voltam, megfázásos tüneteim voltak. Hőemelkedés 37,3.
Plusz náthás voltam és kapart a torkom. Akkor még fogalmam nem volt a hőről sem.
Ugyhogy megijedtem, de mivel babacsinálásban voltunk,nem mertem bevenni semmi gyógyszert, vettem midnenféle homeopátiás cuccot,majd pár napra rá pozit teszteltem!!!
Nekem is leesett a hő tegnap, akkor voltam pont a 7.dpo-n, viszont ma visszament. Ez lehet a beágyazódás környéke. Persze,hogy amíg nem telik le a 14 nap, addig bármi lehet... És nincs összefüggés...
(Igen,én amikor éreztem a torkom, meg az orrom, akkor még nem tudtam biztosra,hogy sikerült-e,mert kb a luteális fázisom felénél lehettem.De el is múlt aztán minden. Tuti,hogy a terhesség okozta, azóta én is sok helyen olvastam ilyesmit)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!