Babám lesz végre?
Figyelt kérdés
Holnap tesztelek de kivàncsi vagyok a véleményetekre.2napja késik,8 napja fent van a höm 37-37,2 között és nincs folyàsom (vagy csak nagyon pici) holott nekem mindig bő folyàson van.Viszont ma elkezdett fàjdogàlnia hasam úgy érzem meg fog jönni.Vélemények???2013. nov. 6. 11:00
1/13 anonim válasza:
Úgy néz ki, hogy igen baba van de ezt csak a teszt illetve az orvos tudja megerősíteni! Drukkolok!
2/13 anonim válasza:
Szia!
Lehet baba. Nálam már nem várt előtt 3 nappal feszült a mellem nagyon. A meg fog jönni érzés viszont elmaradt... Mindenki más. Csinálj tesztet és írj, hogy pozi-e ! :)
25 hkm
3/13 anonim válasza:
lehez h baba, lehet h meg fog jonni, csak kesik... tesztelj! :)
4/13 anonim válasza:
Minden lehetséges :) Megy a drukk!
5/13 anonim válasza:
Szia.Nekem is mindjárt megjön érzésem volt,ezért nem is teszteltem,csak amikor már 5 napja késett,hol ott nekem mindig napra pontos volt szinte 11 éves korom óta.A hődből azt mondom,hogy igen,van esély,na meg a 2 nap késés miatt is :) Ha holnap reggel tesztelsz,tuti kimutatja már.
6/13 anonim válasza:
Van eselyed ra:)
Tesztelj es irj mi a helyzet. DRUKK
10/13 anonim válasza:
Teszteltel? Mi lett? 1es vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!