Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nem sikerült az inszem, pedig...

Nem sikerült az inszem, pedig nagyon bíztam benne! Ma reggel óta nagyon barnázom, ez menzesz ugye? Ki vagyok bukva!

Figyelt kérdés
két nap mulva kelletvolna tesztet csinálnom és ma megjött.
2013. nov. 5. 17:40
 1/7 anonim ***** válasza:
Én mára nem vártam és ehhez képest ma 4. napja barnázom, és ez tuti nem mensi! Én holnap tesztelek. Én 2 nap múlva tesztelnék a helyedben ha addig marad a barnázás.
2013. nov. 5. 17:53
 2/7 A kérdező kommentje:
csináljak tesztet?
2013. nov. 5. 17:54
 3/7 anonim ***** válasza:
Én is két nappal a nemvárt előtt kezdtem el nagyon-nagyon gyengén barnázni. Aztán összesen 5 napot barnáztam, majd megjött.
2013. nov. 5. 17:54
 4/7 A kérdező kommentje:
utrogesztant szedjek még? te szedtél v.mit?
2013. nov. 5. 17:55
 5/7 anonim ***** válasza:
Ja, azt hozzá kell tennem, soha nem volt ilyen előtte. (utolsó voltam)
2013. nov. 5. 17:55
 6/7 A kérdező kommentje:
köszi a válaszaitokat.azért gondoltama menszire,mert nagyon érzékeny lettem pár napja mindenen tudnék sírni és ez álltalában menzikor van így.
2013. nov. 5. 17:59
 7/7 anonim ***** válasza:
A nemvárt napján ha negatívat tesztelsz csak akkor hagyd abba az utrót!
2013. nov. 5. 18:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!