Ki tapintható a terhesség 3. hétben a hasnál? Bal oldalon lent olyan mintha éreznék valamit!
Figyelt kérdés
2009. nov. 15. 19:22
1/11 anonim válasza:
A méhed középen a szemérem csontnál van. A terhesség korát az utolsó havi vérzés első napjától számolják. Három hetes terhesen még egy hét van a havivérzésig, ilyenkor még nem igazán lehet tapintással megállapítani a terhességet. A kimaradt vérzés után 1-2 héttel lehet már tapintással gyanús valami. De az sem igazán neked, hanem a dokinak akinek ez ügyben van már ne kevés tapasztalata.
2/11 A kérdező kommentje:
29.én voltam együtt a barátommal és 10.én kellett volna meg jönnie!de érzek valami furát ott a hasmanál mintha egy vastag valami lenne!
2009. nov. 15. 19:33
3/11 anonim válasza:
Ekkor az ún. blasztocita 0,1-0,2mm. Ezt nem hiszem, hogy ki tudod tapintani hasfalon keresztül. Nem hogy te, de még az orvos sem tudja hasnál kitapintani csak hüvelyen keresztül maximum. A 3. hétben ágyazódik be a blasztocita.
4/11 anonim válasza:
Biztosan nem a terhességet érzed! Az orvos sem azt érzi,hanem az esetlegesen kissé(az átlagoshoz képest)megnagyobodott méhet,ami szintén nem az embrió miatt lett nagyobb, hanem a hormonoktól megvastagodott.
A méh csak a 4.hónaptól kezd nőni.A magzat kb.5-6 hónaptól tapintható orvosilag.Vagy még akkor sem.
Amit te érzel sok minden lehet.Én inkább cisztára(elmaradt tüszőrepedésből visszamaradt)godolnék ami teljesen ártalmatlan, magától felszívódik és lehet még a havid jelentkezésének időpontját sem befolyásolja.
5/11 A kérdező kommentje:
akkor mért nincs az az elő jel az a kocsonnyás valami ami menzi előtt szokott lenni?ami jelzi,hogy hamarosan meg jön?vagy már csak be mesélem magamnak,hogy lehet terhes vagyok?és az idegességtől nem jön meg?
2009. nov. 15. 20:08
6/11 anonim válasza:
Mert nem minden hónap egyforma. Ha terhes lennél egy mákszemnyi valami lenne a méhedben, ami max. vérbőbb, mint a havivérzés előtt szokott lenni. Szerinted ki tudod akkor tapintani? Francokat. Védekezz és ne itt siránkozz, hogy kitapintod a hasadat, mert ez még viccnek is rossz.
7/11 anonim válasza:
Ja, és az idegeskedés és az izgalom simán eltolhatja akár két héttel is a menstruációt.
8/11 A kérdező kommentje:
először is védekeztünk másodszor is szerintem nem bunkón kérdeztem senkit erről a témáról hogy mi lehet a probléma!Ha valaki ennyire bunkó az inkább kíméljen meg a tahó alpári szövegétől!Köszönöm!Szerintem sok nő tanácstalan ilyen téren és sokan nem tudnak sok mindent ezért nem kellene le hurrogni és le ugatni a másik fejét!Erről ennyi a véleményem!
2009. nov. 15. 20:59
9/11 anonim válasza:
Akik ezekkel a dolgokkal nincsenek tisztában, azok ne is kufircoljanak. Tán utána kéne olvasni, hogy mikor milyen változásokon megy keresztül a szervezet, nem pedig azt várni, hogy 28 naponta megjön és azon rettegni, hogy terhes-e és azért mert késik dudorokat keresni a hasfalon. Nem ebből áll a felnőtt lét, hanem abból, hogy elolvasod, megtanulod biológia órán. És lehet lebunkózni, de kiakaszt a sok hülye kis tinilány, aki nem elég felvilágosult, de azért csak terpeszt.
10/11 anonim válasza:
Most nézem, hogy 10-én kellett volna megjönnie? Hát babám akkor már 5 hetes vagy nem 3, ha terhes vagy (az utolsó menstruáció 1. napjától számolják az orvosok). Miért nem veszel egy tesztet? Ilyenkor már pontos eredményt ad, jó eséllyel kimutatja, hogy terhes vagy-e. Ezzel megelőzhetnéd a további dilemmákat. Érezni nem érezheted még, de attól még simán terhes lehetsz. De minél előbb tesztelj, mert különben már nem lesz választásod és drasztikus hirtelenséggel édesanyává válsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!