Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek pozitív?

Szerintetek pozitív?

Figyelt kérdés

#Örülhetek?
2013. nov. 4. 11:19
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
100% h pozitív gratula :-D
2013. nov. 4. 18:27
 22/31 anonim ***** válasza:
Kíváncsi 13-as vagyok, majd azért írd meg, hogy mi a helyzet! :-) Nagyon-nagyon szorítok nektek!!!
2013. nov. 4. 21:51
 23/31 A kérdező kommentje:
Köszönöm!:) Pénteken megyünk agybevásárlásra a párommal,majd veszünk még 1 tesztet,amit szombaton meg is csinálom,majd feltötlöm az eredményt!:)
2013. nov. 5. 07:17
 24/31 A kérdező kommentje:
Kezdem magam beleélni hogy pozitív a tesztem,bár ettől függetlenül tesztelek szombat reggel is amit majd feltöltök.Azért most jobban belegondolva aggaszt vagy két dolog. Szerintetek ilyen esetben normális dolog a krémes folyás,na meg hogy eddig wcre nem igen jártam egy héten 2szer vagy 3szor( nagy dolog) viszont már vagy 2-3 hete minden napos lett,szerintetek van összefüggés? Hányingerem az van,bár régen is sok volt, a sok gyomor sav miatt amit kezeltem gyógyszerrel ugyhogy visszább hagyott de már pár napja szinte az egész napom végig viszi,reggeltől egészen lefekvésig.A mellem pedig a mai napon egészen érzékeny,és feszül is,és már ez a 3. napja hogy ugy görcsöl mintha meg akarna jönni.(egyébként "hivatalosan" 31-1 körül kellett volna megjönnie.)Ugy várom már a szerda reggelt,el se hiszitek! :)
2013. nov. 6. 17:50
 25/31 anonim ***** válasza:
13-as vagyok, vártam, hogy mi van veled. Szerintem a tünetek arra utalnak, hogy babóca van a dologban. Nekem csak a melleim fájtak és egész nap aludtam volna. És nekem is volt mindjárt megjön érzésem. De nem jött :-) szurkolok továbbra is!
2013. nov. 6. 19:07
 26/31 A kérdező kommentje:
[link] Nem bírtam szombat reggelig várni,megcsináltam most,ilyen lett! :)
2013. nov. 8. 21:28
 27/31 anonim ***** válasza:
13-as vagyok és gratulálok!!!!
2013. nov. 8. 22:22
 28/31 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! :)
2013. nov. 9. 10:46
 29/31 anonim ***** válasza:
19-es vagyok. ez már szép pozi. én nem gratulálok, csak drukkolok hogy minden rendben menjen.de ha rám hallgatsz akkor csak késobb mondd el.jó babavárást!
2013. nov. 9. 13:15
 30/31 anonim ***** válasza:

10-es vagyok,GRATULÁLOK!:) Viszont (persze egyénileg kinek hogy esik jól,de) tényleg nem szokták az első 3 hónapban elmondani a családnak sem tudtommal,mert addig rengeteg a rizikófaktor vagy mi (persze nem akarlak megijeszteni sem,vagy Isten ments,hogy negatív irányba tereljem az egészet,mert elsődleges a pozitív hozzáállás). Persze nem tudom,Mi kibírnánk-e addig.

Egyébként sokszor van ilyen,hogyha egy család tagja eltávozik,akkor érkezik egy új.Van ebben valami misztikum.:) Nagyon sok boldogságot kívánok!:)

2013. nov. 9. 15:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!