Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hátrahajló méhem van, melyik...

Hátrahajló méhem van, melyik a leg előnyösebb póz a teherbeeséshez? Vagy nincs jelentősége, mindegy?

Figyelt kérdés
2013. nov. 1. 21:21
 1/7 anonim ***** válasza:
szerintem mindegy.Nekem is hátrahajló 2x is gyorsan teherbeestem.
2013. nov. 1. 21:35
 2/7 anonim ***** válasza:
Nekem is az van és sokat olvastam róla, megoszlanak a vélemények még az orvosok között is. Vannak előnyösebb pózok, de igazán jelentősége nincs, mert az egészséges sperma megtalálja az utat. A neten olvashatsz olyan anyukákról, akiknek szintén hátrahajló és minden egyéb praktika nélkül összejött a baba.
2013. nov. 1. 21:41
 3/7 anonim ***** válasza:
Bocsi, hogy ide irok. Az, hogy derül ki, hogy valakinek hátrahajló méhe van? Sima hasi ultrahangon látják?
2013. nov. 1. 21:45
 4/7 A kérdező kommentje:

Huvejintuti, hasin lehet,

De kezi vizsgalattal 100% megmondja az orvos

2013. nov. 1. 22:15
 5/7 anonim ***** válasza:

Szerintem is lényegtelen, a kis élni akaró spermiumok megtalálják a helyes utat. Viszont állítólag ilyen esetben a szülési fájdalmakat erősebbnek érzik a nők.

És hajrá! :)

Azt, hogy hátrahajló-e, azt a nőgyógyász elvileg egy sima vizsgálattal is meg tudja állapítani a méhszáj alapján.

2013. nov. 1. 22:17
 6/7 anonim ***** válasza:
Nekem is van. Elsőre sikerült a baba. Nálunk mindig én voltam alul, a párom meg felül, de szerintem ez nem befolyásol semmit :-)
2013. nov. 2. 07:26
 7/7 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat!!!
2013. nov. 2. 09:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!