Szerintetek ez kettő?
2013. okt. 30. 14:35
11/22 A kérdező kommentje:
még elég sok van a nemvártig, 4-5 nap, tudom, tudom, tök felesleges tesztelni, de közel egy éve veszítettem el édesanyámat, aki alig várta, hogy unokája legyen, sajnos nem voltam elég "felelőtlen", hogy nagymama lehessen. Ma éjjel vele álmodtam és egy kisbabát tartott a karjában, amit odaadott nekem. Nem vagyok babonás, de...kövezzetek meg, nem tudom kiverni a fejemből az álmomat. A teszt egy clearblue volt, csak amikor kijött az a halvány kék csíkocska szétszedtem, hogy megnézzem. A válaszokat köszönöm, tuti fogok még tesztelni ebben a hónapban.
2013. okt. 30. 14:59
12/22 anonim válasza:
Van 2.csik és kék,mint a kontroll..ez halvány pozitív,de amilyen korán teszteltél nem is csoda.Én mindig mobilról nézegetem a feltöltött teszteket és talán ezért,mindig látom hogy ha extra halvány is,van e színe..Ez halvány,és igen,kék. :)
13/22 anonim válasza:
Húúú! Írj majd mi lett az eredmény. Megy a drukk!
7-es voltam
14/22 anonim válasza:
Szerintem s korai a teszt, de van ott egy halvany csikocska. Hatha telyesul az alom:)
15/22 anonim válasza:
A hideg is kirázott az álmodtól! Szívből kívánom, hogy váljon valóra, és anyukád legalább fentről örülhessen neki :)
16/22 anonim válasza:
Szerintem pozi! Drukkolok, hogy tenyleg anyukad kis kuldotte erkezzen meg;-)
17/22 anonim válasza:
Nagyon drukkolok neked,remélem teljesül az álmod! :)
18/22 anonim válasza:
húúúú, mindenképp tesztelj még ha nem jön meg, és írd meg légyszi!!!!!!!
19/22 anonim válasza:
hú, kirázott a hideg..:) Először nem láttam semmit, de jobban megnéztem és a kontroll csík mellett mintha nagyon halványan lenne egy másik is. De lehet, hogy szabad szemmel jobban látható, mivel fényképezve azért nem mindegy milyen a fényviszony stb. Szerintem 1-2 nap múlva mindenképpen tesztelj újra reggel! Szurkolok Neked!!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!