Ez vajon sikerült? Tesztelni nem szeretnék még, többi lent!
Sziasztok! Nem szeretnék még tesztelni, mert már sok olyan eset volt, hogy beleéltem magam, és semmi nem lett belőle.
Szeptember 27-én jött meg utoljára, 29 napos a ciklusom. Október 26-ra nem vártam, nem is jött, eddig 4 napos késésben vagyok. Gyakran van hányingerem, nem reggelente, hanem a nap bármely szakában előfordulhat. Mostanában nagyon ingadozik a hangulatom, sokszor van az, hogy nevetek, mint az őrültek, és hirtelen a másik pillanatban már sírni tudnék. A "sírni tudnék" rész valószínűleg abból fakad, hogy édesapámmal nagyon összevesztünk még augusztus végén, és azóta nem beszélünk, és nagyon hiányzik... Nagyon sokszor járok pisilni. Viszont a munkahelyemen az elmúlt 2 napban folyton citromos vizet ittam, vagy csak szimplán olyan szódát, amiben volt 1, vagy 2 citromkarika. A megszokott mennyiségnél nem iszom többet, viszont gyakrabban pisilek. A késés, és a gyakori pisilés a citromtól lehet, vagy sikerült a baba?
Nagyon fáradékony is lettem, folyton csak aludnék, viszont korán kelek, 7-8 körül, pedig amikor nincs munka az adott napon, szoktam aludni olyan 11-12 óráig is... Mindenfélét eszem, nagy mennyiségben. A tegnap esti vacsorám például (amikor még bent voltam a munkahelyemen 8 óra táján) kettő nagy szelet melegszendvics volt. Amikor hazajöttem, 2 szelet szendvics, 1 nagy joghurt, és egy nagy bögre kakaó volt. Az előbb reggeliztem, körülbelül 1 órája, de már megint csak ennék és ennék. Nagyon vágyom egy kis édességre... Ma is megyek dolgozni, de semmi kedvem nincs hozzá, lustább vagyok, mint valaha.
Mi a véleményetek? Ne írjátok, hogy csináljak tesztet, mert majd fogok, csak még nem szeretnék, elsősorban a véleményetek érdekelne. Elnézést a nagyregényért, de jobb, ha részletesen írom le :) A válaszokat előre köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!