Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Örökbefogadás. Alkalmatlannak...

Örökbefogadás. Alkalmatlannak tartanának így?

Figyelt kérdés

20 éves koromban önként befeküdtem egy pszichiátriai szakkórházba, mert az apám ivott és már nagyon nem bírtam, depressziósnak éreztem magam és lefogytam. Segitséget szerettem volna kérni, hogy hogyan dolgozzam ezt fel, hogyan legyek képes ilyen körülmények között élni, úgy hogy elmúljon a depresszióm és a szomorúságom. A tervem sikerrel járt. Meggyógyultam, teljesen más ember lettem, erős vagyok lelkileg, azóta sem vagyok depressziós és nem is leszek soha többé.

Hónapok óta nem esem teherbe, pedig szeretnék, már felmerült bennem az örökbefogadás lehetősége, de félek, hogy a múltam miatt, alkalmatlannak fognak tartani és nem kapok kisbabát. Tud valaki ezzel kapcsolatban írni nekem valamit? Nem kell köntörfalazni, írjátok meg nyugodtan egyértelműen, ha úgy gondoljátok, vagy biztosak vagytok benne, hogy így nem kaphatok babát!

2009. nov. 14. 13:36
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Szia! Köszönöm az érdeklődést. Éppen kisbabát várunk, most kezdjük a hetedik hónapot. Nagyon boldogok vagyunk. Ennek ellenére párom fontolgatja, hogy később majd fogadjunk örökbe egy kisfiút. Most kislányt várunk. Örülök, hogy nektek is lett kisbabátok.
2011. ápr. 26. 12:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!