Örökbefogadás. Alkalmatlannak tartanának így?
20 éves koromban önként befeküdtem egy pszichiátriai szakkórházba, mert az apám ivott és már nagyon nem bírtam, depressziósnak éreztem magam és lefogytam. Segitséget szerettem volna kérni, hogy hogyan dolgozzam ezt fel, hogyan legyek képes ilyen körülmények között élni, úgy hogy elmúljon a depresszióm és a szomorúságom. A tervem sikerrel járt. Meggyógyultam, teljesen más ember lettem, erős vagyok lelkileg, azóta sem vagyok depressziós és nem is leszek soha többé.
Hónapok óta nem esem teherbe, pedig szeretnék, már felmerült bennem az örökbefogadás lehetősége, de félek, hogy a múltam miatt, alkalmatlannak fognak tartani és nem kapok kisbabát. Tud valaki ezzel kapcsolatban írni nekem valamit? Nem kell köntörfalazni, írjátok meg nyugodtan egyértelműen, ha úgy gondoljátok, vagy biztosak vagytok benne, hogy így nem kaphatok babát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!