Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Menstruáció napján barnázás,...

Menstruáció napján barnázás, terhesség?

Figyelt kérdés
Általában vasárnap, vagy legkésőbb hétfőn reggelre meg szokott jönni. Ma (hétfő) volt egy minimális barna foltocskám, meg mikor megtöröltem magam, barnás volt a wc papír. Azóta sincs semmi..viszont görcsölök egész nap, mint amikor meg szokott jönni...sőt ez a hasfájás tart már péntek óta. Lehet hogy összejött a baba? Vagy azért érzem, mert tényleg meg fog jönni?

2013. okt. 28. 23:50
 1/6 Vilcsianyuja ***** válasza:
Tesztelj! Attól biztosan okosabb leszel, mint a válaszoktól...
2013. okt. 29. 00:06
 2/6 anonim ***** válasza:
Így van, teszt. Az első babámnál éreztem azt, hogy nemsokára meg fog jönni, aztán mégse jött. De a baba igen. :)
2013. okt. 29. 07:01
 3/6 anonim ***** válasza:
Tesztelj,én nem is gondoltam babára,és ugyanigy voltam mmint te! aztán mégse jött meg rendesen,teszteltem délután erős pozitivat!!!
2013. okt. 29. 08:44
 4/6 anonim ***** válasza:
Valószínűleg meg fog jönni. Felesleges reményt adni neki. Persze lehet hogy terhesség, de kisebb az esélye hogy a terhesség barnázással és görcsöléssel indul. Ha pedig igen, akkor az nem túl jó jel...
2013. okt. 29. 14:34
 5/6 Vilcsianyuja ***** válasza:
Kedves utolsó, szerintem nagyon sok terhesség indult úgy, hogy volt egy kis barnázás "időben" (nekem is pl.), úgyhogy az egyáltalán nem kizáró ok, de mint arra céloztam az első válaszomban, mi itt hiába okoskodunk, nem mi fogjuk megmondani a kérdezőnek, hogy terhes-e vagy nem, hanem a teszt.
2013. okt. 30. 13:40
 6/6 anonim ***** válasza:

Arról nem beszélve,hogy akik hasonló cipőben járnak, minden jó szóba bele kapaszkodnak.

Így talán könnyebb átvészelni ezeket a megterhelő periódusokat.

2014. márc. 10. 14:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!