Van valaki, akinek már nemvárt előtt kimutatta a teszt a terhességet?
szia
én az együttlét után teszteltem 10 nappal nagyon nagyon halványat,utána minden nap erősödött.megéreztem a babát.
Én 31. környékére nem várom. :) A tesztem negatív, még! :)
Mikor volt a peteérésed? Én sajnos nem tudom egészen pontosan... 16-20 között valahol.
Sziasztok. Peteérésem 17.én volt. Mai délutáni IntiMed teszt negatív lett.
Legközelebb kedd reggel fogok tesztelni, remélem az már azt mutatja majd amit látni szeretnék...
Amúgy teljesen úgy érzem magam, mint az első terhességnél, naprol napra 'szaporodnak' a tüneteim...
Remélem, kedden már jobb hírekkel jössz :)
Nagyon szorítok neked!!
Bevallom, én azóta is tesztelek naponta, mert olyan hihetetlen.
Kedden is írj!!
17-es vagyok, többek közt :)
Nem, nekünk a harmadik, van egy nagylányom,egy kisfiam és egy Sejtcsomóm :)))
Persze, hogy szorítok, jó így együtt várakozni.
Ráadásul nekem a ciklusom is 25-26 napos szokott lenni, de persze a legutóbbi 28 volt, hogy erre számítsak most is, és így plusz két napom van, míg meg kéne jönnie, ez így még "érdekfeszítőbb"...
Tegnap ittam egy jó kis fokhagymás-mézes keveréket a torkomra, mindig jót szokott tenni, de olyan rosszul lettem tőle, hogy ihaj (mindkét várandósságom hányás- és problémamentes volt), szóval én már nagyon érzem a jeleket :)
Jaj, bárcsak Te is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!