Nem szedem a f. gátlót, de nekem ilyenkor meg sem jön a mensim, csak 4 havonta. Akkor honnan tudom, hogy mikor van peteérésem? A párommal nagyon szeretnénk kisababát.

sztem menj dokihoz,lehet hormonháztartási probléma van a háttérben,ugyanis havonta "kell "a petének megérni és készen állni a megtermékenyitésre:-)
sok sikert!
egy boldog anyuka

Szia. Ha nem menstruálsz, nincs peteérésed.
Én PCOS vagyok, nekem sincs peteérésem. Megjönni 3-4-5 havonta szokott, de az sem az, mert a PCOS betegség lényege, hogy a petefészekben ciszták vannak, amik akadályozzák a peteérést, és ezek időröl időre kiürülnek és új termelődik. Mikor vérzek, azok a ciszták szoktak kijönni, nem igazi mensi.

De attól ugyanúgy teherbeeshetek, csak kevesebb eséllyel?
Igen,persze,teherbe eshetek, de így,hogy nincs peteérésem,mennyi az esélye? 23.-án megyek nőgyógyászhoz, de szerintem ő csak annyit csinál, hogy felír egy fogamzásgátló tablettát igaz?

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!